,
Spor 28.11.2018 11:42:54 0
DAHA İYİ OLACAĞIZ

DAHA İYİ OLACAĞIZ

Kafkasspor Yenişehir Belediyespor deplasmanın da 10 kişi kaldığı maçta 90+7 dakikada yediği golle 2-2 beraberlikle ayrılarak bir puan aldı.

Kafkasspor teknik direktörü Hüseyin Yoğurtçu Yenişehir Belediyespor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu:

İYİ FUTBOL OYNADIK

Yenişehirbelediyespor´u çok iyi analiz ettik. Zaten bizim kurduğumuz bir kadroydu. Bizim hazırladığımız bir kadro. Hem fiziksel olarak, hem taktiksel anlamda bizim oluşturduğumuz bir ekip. Takımdan neler çıkacağını, bizi en çok hangi anlarda zorlayacaklarını çok iyi biliyorduk. Dediğimiz her şey çıktı. Beklediğimiz her şey oldu. Mağlup duruma düştükten sonra hemen golü bulduk. 30.dakikada golü yiyip, 35.dakikada golü bulduk. İlk yarı ortada dengede geçen bir oyun, ikinci yarının başında 50.dakikada gördüğümüz kırmızı kart bizim taktiğimizi bütün oyun dengemizi bozdu. Akabinde 77.dakikada 2-1 öne geçtik. Ama tabi fiziksel olarak ciddi anlamda yorulduk. O yüzden 90+7. Dakikada yediğimiz bir golle Yenişehir´den beraberlikle dönmek zorunda kaldık. Baktığınızda oyunun genelinde 3-4 adet net gol pozisyonumuz var, rakibin uzatma dakikaların da bulduğu 2 tane net pozisyon var, oyunun genelinde onların hâkim gibi gözüktüğü, ama skor anlamında olsun, pozisyona girme anlamında olsun, bizimde onlar kadar oyuna ortak olduğumuz bir maç geçirdik. Dediğim gibi takım ilk hafta olmasına rağmen çok iyi reaksiyon gösterdi. Farklı bir şablon üzerinde oynadık, farklı bir oyun taktiği formunda oynadık. Bunda da başarılı olduk. Devre arasına kadar 4 hafta toplayabildiğimiz kadar en iyi puanı toplayıp devre arasına girmeyi planlıyoruz.

TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ

45.dakika 10 kişi oynayıp, müthiş bir dayanışma örneği gösteren takımımı canı gönülden kutluyorum. Taraftarımız ve camiamızın desteği ile her hafta üzerine koyan, coşkulu ve daha istekli bir takım izlettirmek için çaba sarf edeceğiz. Cumartesi günü sanayi sahamızda Büyük Mustafakemalpaşaspor ile önemli bir maça çıkacağız. Taraftarlarımızı ve sporseverleri bu önemli maçı izlemeye, bizlere destek vermek için maçımıza davet ediyorum.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada