,
Güncel 7.11.2019 17:16:00 0
ÇİLEK BASINLA BULUŞTU

ÇİLEK BASINLA BULUŞTU

Ayrıntılar>>>

Dünyanın en iyi markalarından bir olan Çilek Çocuk, Genç & Bebek Odaları ve Aksesuarları, bu alanda birçok İnegöllüyü gururlandırırken, dünya çapında kazanılan tecrübe İnegöllü mobilyacılarla paylaşılacak.

Geçtiğimiz günlerde İnegöllü basın mensuplarını Çilek Fabrikası’nda ağırlayan Muharrem ve Muzaffer Çilek kardeşler, Çilek’in başlangıcından geldiği noktaya kadar birçok konuya değinerek, tecrübelerin aktarımı konusunda genel görüşme gerçekleştirdi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çilek Mobilya sahiplerinden Muzaffer Çilek, “Basın mensuplarını ağırlamaktan mutluluk duyduk Çilek Ailesi olarak. Toplantımızın amacı Çilek’i daha fazla tanıtmak. İnegöl biliyorsunuz mobilya şehri ve binlerce firmalarımız var. Başarılı işler yapıyorlar. Bizlerde onlardan birisiyiz. Çilek mobilya olarak Türkiye ve Dünyanın farklı yerlerinde bir çok deneyim ve tecrübemiz var. Üretim teknolojilerimizi, Japon sistemler ile çok geliştirdik. Bu geliştirdiğimiz sistemleri, dünyaya yaydığımız Çilek markasını, İnegöllü mobilyacı meslektaşlarımız ile paylaşmak istedik. O nedenle bir dizi toplantılar planladık. Yarından itibaren 15’erli gruplar halinde meslektaşlarımızı çok detaylı bir şekilde, neyi, niçin, neden yaptığımızı hem sözlü olarak anlatacağız hem de görsel olarak fabrikada, yerinde istasyonlarımızı gezdireceğiz.  Dolayısıyla bu işin mutfağına kadar onları sokarak, mobilya sektöründe, tasarımda, üretimde, teknolojiyi kullanmada, bilgi teknolojilerini üretime yansıtmadaki bütün süreçleri arkadaşlarımız ile paylaşacağız. Onlar da bizim meslektaşlarımız. Neticede bir bilgi alış verişi çerçevesinde, sizin vesileniz ile bunu paylaşmış olacağız” dedi.

Muharrem Çilek ise, “Çalışanlarımızın üretimimize ne kadar katkısı olduğunu gördük. Bir arkadaşımız panoların çok karışık olduğunu, nasıl anlaşıldığını sordu. Doğru biz anlamıyoruz ama onlar yaptılar onlar anlıyorlar. Biz de anlamaya çalışıyoruz. Temel prensibimiz; işi en iyi yapan bilir. Düzeni onlar kurdular, biz destek verdik ve tekniği öğrettik. Gelişime devam ediyoruz”

1996 yılında mobilya şehri İnegöl’de kurulan Çilek, “Bir alanda uzmanlaşmak, her anlamda fark yaratmak” mottosuyla 20 yılı aşkın süredir ulusal ve uluslararası arenada başarılarını sürdürüyor.

‘Çilek Odası’ konseptiyle bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde uzman olan Çilek, dünyaca ünlü bir Türk mobilya markası konumunda. Genç Türk tasarımcılarıyla Doğu-Batı sentezinde evrensel tasarımları hayata geçiren Çilek bebek, çocuk ve gençlere yönelik eğlenceli ve temalı mobilya ve aksesuarlar ile oda atmosferleri tasarlıyor. Belirli bir yaş grubuna özel tasarım ve üretim fikrini hayata geçiren Çilek, kendi sektöründeki ilk marka olma özelliğine sahip.

5 KITADA 71 ÜLKE VE 500’Ü AŞKIN SATIŞ NOKTASI

Türkiye’nin önde gelen mobilya firmaları arasında bulunan Çilek’in temelleri 1996 yılında İnegöl’de Mustafa Çilek, Muharrem Çilek ve Muzaffer Çilek tarafından piyasadaki bebek, çocuk ve genç mobilyası ihtiyacının tespit edilmesi ile atıldı. Çilek, bebek, çocuk ve gençlere yönelik temalı mobilyaları ile 20 yılı aşkın süredir hayalleri gerçeğe çeviriyor. 5 kıtada 71 ülke ve 500’ü aşkın satış noktasında dünya çocukları ile buluşan Çilek, hem ulusal hem de uluslararası platformda büyümesini sürdürüyor.

Çilek markası, en iyiye ve en güzele ulaşmak için; teknolojik tesislerden yalın üretim felsefesine, özgün tasarımlardan fonksiyonelliğe, kullanıcı dostu ürünlerden güvenlik sertifikalarına ve franchise mağazalarından mimari danışmanlık hizmetlerine kadar sektörde ciddi ve ayrıntılı çalışmanın ürünü olarak dikkat çekiyor.

Oluşturduğu özgün tasarımları ve heyecanlı oda atmosferlerini tüm dünya çocuklarına ulaştırmayı hedefleyen Çilek, ilk yıldan itibaren uluslararası pazarlara açıldı ve dünya mobilya sektörünün önemli markalarından biri oldu.

Tüm dünyada franchise modeliyle genişleyerek global bir marka olma yolunda hızla ilerleyen Çilek, 5 kıtada 71 ülkeye yayılan 500’ü aşkın satış noktasıyla 3 milyondan fazla çocuğun odasını süslemekte. 60 bin metrekare satış alanı bulunan Çilek, 2 bin kişiye de istihdam sağlıyor. Japonya’dan Kolombiya’ya, Güney Afrika’dan Rusya’ya, ABD’den Hindistan’a kadar yurtiçinde ve yurtdışında yaygın satış noktalarıyla tüketicilerine ulaşan Çilek; Çilek Franchise Mağazaları’nın yanı sıra Möbel Pfister, Kika Leiner, Alghanim, Liverpool, Porta ve Hoff gibi dünyanın prestijli zincir mobilya mağazalarında da satılıyor. 2015 yılı itibari ile ürünleri ile özdeşleşen ‘Düşle’ sloganı ile tematik ürünlerini çocukların, gençlerin ve ailelerin beğenisine sunacak olan Çilek, ‘Hayal Gücü’ marka fikri ile de tasarımlarını özgünleştirecek.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Ertuğrulgazi Mahallesinde 37 Sokakta Asfaltlama Yapıldı

2

Merkez bankası faizi sabit bıraktı!

3

İnegöl Rumeliler derneğinden modef'e ziyaret

4

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

5

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

6

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den

7

Okul Sporları Yarışmasında İnegöl Belediyespor Farkı