,
Güncel 7.11.2019 13:32:00 0
CHP’DEN İYİ PARTİ’YE ZİYARET

CHP’DEN İYİ PARTİ’YE ZİYARET

Ayrıntılar>>>

 

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanı Necmi DEMİR ve Yönetim Kurulu, Millet İttifakı ortağı olan İYİ PARTİ İnegöl İlçe başkanı Fikret Fidan ve Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Toplantı esnasında İnegöl Belediye Meclis üyeleri Erkan Dönmez,Regaip Korkmaz,İsmail Karaman,Dursun Öztürkoğlu da hazır bulundu.

Ziyarette ev sahibi olarak ilk söz alan İYİ PARTİ İnegöl İlçe başkanı Fikret Fidan konuşmasına İYİ Partinin mecliste grubu bulunmasında büyük bir fedakarlık gösterip 15 vekili İYİ Partiye geçici olarak göndererek demokrasi örneği yaşatan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ederek başladı.

Ardından seçimlerde her iki partinin Genel Merkezlerince yapılan ittifak yolunda Büyükşehirler alınarak ilk başarının sağlandığını bunun tabanda da yaygınlaşıp yerelde de bazı projelerin ortak yapılması konusunda adımlar atılarak devam etmesi gerektiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanı Necmi DEMİR de yerel seçimlerde verilen destekten dolayı IYI PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener’e teşekkür ederek konuşmasına başlayıp İnegöl için ortaklaşa yapılacak her türlü projede birlikte çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

Toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi ilçe sekreteri Yasemin Soydan özellikle nüfusun yarısını oluşturan kadınlar üzerinden yerel siyasetin şekillenmesini sağlamanın her iki partinin kadın kollarının ortaklaşa çalışmasıyla mümkün olduğunu söyleyerek destek isterken İYİ Parti ilçe sekreteri Özlem Namlıoğlu konuya verdiği desteği açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Yönetim kurulu üyesi Sabri Ürpermez yapılabilecek projeler üzerinde fikir beyan ederken, İYİ Parti Meclis üyesi Dursun Öztürkoğlu da aynı amaca hizmet eden iki ayrı parti olarak ortak çalışmanın önemine değindi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Yavuz Turhan hayatını kaybetti

2

Ertuğrulgazi Mahallesinde 37 Sokakta Asfaltlama Yapıldı

3

Merkez bankası faizi sabit bıraktı!

4

İnegöl Rumeliler derneğinden modef'e ziyaret

5

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

6

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

7

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den