,
Güncel 19.10.2019 16:28:00 0
ÇARESİZ ANNE YARDIM BEKLİYOR

ÇARESİZ ANNE YARDIM BEKLİYOR

Ayrıntılar>>>

28 yaşındaki 1 Çocuk annesi 21 yıldır yakalandığı amansız Kan Kanseri hastalığı için yaşam mücadelesi veriyor. İlik nakli olacak olan genç kadın şimdi hayırseverlerden gelecek yardımlarla tekrar ayağa kalkacak günü bekliyor. Talihsiz kadın aynı hastalıktan dolayı hem annesi, hemde abisini kaybetti.

Selda Güneş 28 yaşında aileden genetik olarak gelen Kan Kanseri hastalığına 21 yıl önce yakalandı. Aynı hastalıktan dolayı 2001 yılında abisini 2002 yılında ise annesini kaybetti. Kız kardeşi ise yapılan ilik naklinin ardından hayata tekrar tutundu. 1 Çocuk annesi Güneş kendisine uygun iliği Almanya´da buldu. Nakil ve sonrası için şimdi hayırseverlerden gelecek olan desteklerle tekrar ayağa kalkacak.

Selda Güneş´i bu zor gününde hiç yalnız bırakmayan eşi Muzaffer Güneş hayırseverlere seslenerek destek istedi. Güneş; “Benim eşim kan kanseri MLS hastası yaklaşık 1998 yılından bu yana tanısı var. Kendisi hem Bursa´da, hemde İzmir´de Ege üniversitesinde tedavi görüyor. Almanya´da kendisine uygun donör bulundu, şimdi tarama sonuçlarını bekliyoruz. Aynı hastalıktan dolayı 2002 yılında annesini, 2001 yılında abisini kaybetti. Baldızımda aynı şekildeydi, o 5 yıl önce nakil oldu onunda ölüm riski vardı. Fakat Cenab-ı Allah onun yüzüne güldü kurutuldu. Şimdi eşim için mücadele ediyoruz, ama benim gücüm buna yetmiyor. Evimiz kira ben bir fabrikada çalışıyorum bir çocuğumuz var. Eşim için Valilik onuruyla bir kampanya başlattık. Ben hayırseverlerden Allah rızası için bizlere destek vermesini istiyorum. Bir çocuğumuz var eşimin yaşamasını istiyorum.” diye konuştu.

21 yıldır Kan kanseri hastalığıyla mücadele eden Selda Güneş ise; “Biz 7 aydır bu yardım kampanyasını başlattık. Allah razı olsun bizlere bir nebzede olsa destek verdiler, ama gereken desteği tam olarak görmedik. Dışardan bakıldığında insanlar sağlıklı görüyorlar, bende aynaya baktığımda öyle görüyorum, ama aslında öyle değil. Normalde 45 yaş üstü olanlarda bu hastalık görülüyor. Ama bizde küçüklükten beri var ve yaklaşık 4 yıldan beri illerdi bu hastalık. Sürekli kan almaktan dolayı artık hayatım riske giriyor. Doktorum bizlere ilik nakli önerdi buda bizlere bir umut oldu. Hayatım boyunca kan alarak bu şekilde hayatımı sürdüremem. Şuana kadar 6 tane ilik bulundu ama onları dokuları uymadı bana şimdi son şansımı değerlendirmek istiyorum bundan dolayı hayırseverlerden destek istiyorum. İlik uyacak veya uymayacak diye birşeyde söylemiyorum ama bir şansım varken bunu değerlendirmek istiyorum.”İfadelerini kullandı.

Kanserle mücadele destekleme ekibide Selda Güneş´i ziyaret ederek bir açıkla yaptılar; “Bu kardeşimize destek olmak için geldik hep birlikte. Bu kardeşimizin tedavi süresinde yüklü bir miktar paraya ihtiyaçları var. Valilik tarafından açılmış bir hesap var. Destek olursak güzel olur.” Dediler

28 yaşındaki genç kadına yardım etmek isteyenler ziraat bankasında açılan TR85 0001 0000 6789 2323 4750 02 ıban hesabına bağış yapabilirler.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

2

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

4

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

5

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

6

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

7

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor