,
Spor 15.11.2018 14:41:48 0
BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİM

BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİM

Geçtiğimiz günlerde Bursa Süper Amatör B Grup ekiplerinden İnegöl Kafkasspor´da teknik direktörlük koltuğuna getirilen Hüseyin Yoğurtçu, takımının başında ilk antrenmanına çıktı

Haftayı bay geçirecek olan Kafkasspor, 25 Kasım Pazar günü Yenişehir Belediyespor´a konuk olacak. Yenişehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı. Kafkasspor sanayi Tesisleri´nde gerçekleştirilen antrenmanda yeni teknik direktör Hüseyin yoğurtçu ilk kez takımının başında yer aldı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda morallerin yerinde olduğu gözlemlendi.

Kafkasspor ile anlaşma sağlayan Hüseyin yoğurtçu, antrenman sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu ifade etti. Yoğurtçu, "Kafkassporda daha öncede çalıştım, Kafkasspr´u yakından tanıyorum. Büyük bir camiaya geldim. Heyecanlıyız. Takımda moraller yerinde. Ne kadar büyük sorumluluğun altında olduğumun farkındayım. Kafkasspor büyük bir camia, beklentileri de yüksek. Bu hafta bay olmamız takımı daha iyi tanımam açısından büyük avantaj. Yenişehir Belediyespor maçına kadar full antrenman yapıyoruz. İyi oyunculardan kurulu bir takıma sahibiz. Aydın hocamız gerekli çalışmaları yapmış, takım fiziksel olarak iyi durumda. Tek eksiğimiz galibiyet. Önümüzde oynayacağımız maçı kazanıp şanssızlığımızı kırmak istiyoruz. Taraftarlarımız bizlere inansın. Bu güzide kulübümüzü hak ettiği yere taşıyacağımıza inanıyorum" dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.6 ° Güneşli
1

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

2

Korkmaz ailesinin acı günü

3

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

4

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

5

Yangın Kontrol Altına Alındı

6

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

7

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu