,
Güncel 23.03.2019 11:03:41 0
BURSA´DA SONUÇLAR DEĞİŞECEK Mİ?

BURSA´DA SONUÇLAR DEĞİŞECEK Mİ?

AYRINTILAR>>>

31 Mart Yerel Seçimlere sayılı günler kala vatandaşlar ve anketörler tarafından seçim sonuçları şimdiden merak konusu oldu.

Cumhur İttifakı´nda AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş ve Millet İttifakı´nda CHP Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Bozbey büyük bir yarış içerisindeler.

Her iki aday da seçim öncesi aktif olarak İlçeleri, dernekleri ve halkı ziyaret etmekteler ve birbirinden tamamen farklı bir seçim kampanyası yürütme yolundalar. Her iki taraf da şehrin kalkınmasını amaçlayan projeler sunarken; ortak paydalarının ‘indirim´ vurgusu ve raylı ulaşımı geliştirmek olduğu göze çarpıyor.

Alinur Aktaş´ın seçim kampanyasında ve projelerinde su ve ulaşıma daha çok ağırlık verirken Mustafa Bozbey ise şehir düzenleme ve planlamasına yöneliyor.

ANKET SONUÇLARI NE DİYOR?

Bazı araştırma şirketleri anket yoluyla tahmini Yerel Seçim sonuçlarını açıkladı.

Gezici ve ORC araştırma şirketlerine göre Bursa Büyükşehir Belediyesi´nde Millet İttifakı CHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey yüzde 52,7 oy oranı ile önde. Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş ise yüzde 46,8 oy ile geride kalıyor.

Avrasya şirketinin yayınladığı anket ise farklı bir sonuç göstermektedir. Ankete göre AK Parti Adayı  49,8 oy ile koltuğunu korumaya devam edecek. Mustafa Bozbey´in ise yüzde 49 oranında oy alacağı tahmin ediliyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

2

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

4

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

5

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

6

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

7

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor