,
Güncel 29.10.2018 16:09:57 0
BU FUAR İNEGÖL´E İYİ GELDİ

BU FUAR İNEGÖL´E İYİ GELDİ

40. MODEF EXPO Fuarına katılan firmalara plaket takdim edildi. MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, MODEF Fuarlarının İnegöl´de mobilya sektörü ile diğer sektörlere sosyal ve ekonomik anlamda ciddi katkılar sağladığının altını çizdi.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte fuara katılan firmaları ziyaret ederek, plaket takdim eden Başkan Yavuz Uğurdağ, “40. MODEF EXPO Fuarının son günlerine geldik. Fuarımızın açılışını Sayın Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank Beyin katılımı ile gerçekleştirmiştik. Kazasız, belasız, olumsuz bir durum olmadan fuarımızı geçirdik. İhracat odaklı fuarımıza Salı gününden itibaren dünyanın her bölgesinden ziyaretçi katılımı gerçekleşti. Bu bağlamda programda emeği olan Yönetim Kuruluma ve personelime çok teşekkür ediyorum. Birçok ülkeden ziyaretçilerimiz İnegöl´ümüzü ve fuar alanımızı ziyaret ettiler. Fuar organizasyonuna başladığımız günden itibaren MODEF Fuarlarının İnegöl´de özellikle mobilya sektörüne ve bunun yanında diğer sektörlere de sosyal ve ekonomik anlamda ciddi katkılar sağladığını ifade etmiştik.

/resimler/2018-10/30/1406418214569.jpg

Fuar organizasyonumuz sadece MODEF Fuarcılık olarak değil şehir fuar organizasyonu olarak gerçekleştiğini söylemiştik. Bu fuarda da bunu bütün şehir olarak yaşadık. İnegöl mobilya sektörünü Türkiye´ye ve dünyaya bu organizasyonla birlikte yeniden duyurmuş ve tanıtmış olduk. Bir fuardan fazlasını gerçekleştiriyoruz. Özellikle fuarımızı ziyaret etmek için yurtiçi ve yurtdışından gelen birçok ziyaretçimiz başta fuar alanımız olmak üzere tüm mobilya merkezlerimizi ziyaret ediyorlar. 1. gün çok yoğun bir ziyaretçi akınına uğradık. Sadece burada katılan firmalarımıza değil tüm İnegöl´e hizmet ediyoruz. Gelen ziyaretçilerimiz fuar alanı olmak üzere tüm İnegöl´ü geziyorlar.

/resimler/2018-10/30/1407092121311.jpg

Fuarımıza katılan firmalarımız da katılmayan firmalarımız da iş bağlantıları yapıyorlar. Üst düzey bir memnuniyet var. Memnun olmayan firmalarımız da var ama bu fuarlar zaten böyledir. Genel itibariyle firmalarımız ihracat bağlantılarını gerçekleştirdiler. İnşallah önümüzdeki 1-2 ay boyunca İnegöl´deki üretim ihracat odaklı artarak devam edecek. MODEF Fuarcılık olarak buna vesile olduğumuz için çok mutluyuz. Aynı istek ve arzuyla programlarımızı daha da yoğunlaştırarak İnegöl Mobilyası olarak yolumuza devam etmeliyiz. İnegöl mobilyasını tüm dünya tanımalıdır. Fuarımıza katılan firmalarımıza teşekkür ediyorum. Ürün, stant ve tasarım anlamında fuarımıza üst düzey bir şekilde hazırlandılar. İnegöl yine alnının akıyla bir fuarı gerçekleştirmiştir ve bundan sonra da gerçekleştirmeye devam edecektir” diye konuştu.

 

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

2

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

4

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

5

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

6

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

7

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor