,
Güncel 1.12.2018 16:02:27 0
BU DÜZEN BOZUKTUR

BU DÜZEN BOZUKTUR

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın; “Adalet olmayınca kalkınma da olmuyor. Ülkeyi soyup soğana çevirdiler. Bu ülkenin ekonomik krizinin nedeni soğanlar değil soyanlardır.

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanlığının Ekim ayı faaliyetlerinin değerlendirildiği ilçe divan toplantısı Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Seçim Karargah Başkanı Fatih Aydın ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanlığınca düzenlenen Ekim Ayı ilçe divan toplantısı Sani Konukoğlu toplantı salonunda yapıldı.

İlçe divan toplantısına Saadet Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Halil İbrahim Çamlıdere, İstişare Kurulu Üyeleri Şemsettin Özüpek, Cemalettin Salih, Ahmet Aytemur, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ertan Sütçü, İsmail Özdemir, İbrahim Özacar, Yaşar Yazıcı, İnegöl Ensar Vakfı Başkanı Fatih Bayram, Anadolu Gençlik Derneği İlçe Başkanı Yakup Tokgöz´de katıldı.

Konuşmalardan önceki bölümde mahalle teşkilatları ve birim başkanları aylık raporlarını sunarken, teşkilat çalışmaları kapsamında Ekim ayında başarı elde eden Kemalpaşa Mahallesi ve Yunus Emre Mahallesine kupaları Genel Başkan Yardımcısı Fatih AYDIN tarafından takdim edildi. Eğitim Başkanlığının organize ettiği Sabah Namazı buluşmaları programına sürekli katılan iki çocuğa da hediye taktim edildi.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZI YAKINDA AÇIKLAYACAĞIZ

İlçe divan toplantısının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, “yerel seçimlere 4 Ay Gibi kısa bir zaman kaldı. Doğal olarak birçok arkadaşımız Saadet Partimizin İnegöl Belediye Başkan Adayının kim olduğunu soruyor. Bu konuda ki heyecanınızı anlayışla karşılıyorum. Aday tespit komisyonumuz bu konuda titizlikle çalışmasını sürdürmektedir, inşallah en kısa zaman da İnegöl´ümüzü yönetecek belediye başkan adayımızı sizlerle ve kamuoyu ile paylaşacağız. Bu konuda sizlerden biraz daha sabır istiyorum.”dedi.

BU DÜZEN BOZUKTUR

Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın ise, İnegöl´ün Milli Görüş teşkilatları için her zaman öncülük yapan, öncelikli yer olduğunu belirterek, “Elbette konuşulacak bir çok gündem var, bir çok sorun var. Ancak bugün asıl meselemiz, kişiler veya partiler meselesi değildir. Asıl mesele sistem meselesidir. Özellikle ifade etmek istiyorum ki düzen bozuktur. Bozuk düzen sebebiyle milletimiz topyekûn olarak ırkçı emperyalizmin kölesi haline getirildikten sonra, düzenin başındaki adam laik olsa ne olur, milliyetçi olsa ne olur, dindar olsa ne olur? Düzen bozuk olduktan sonra, başındaki adam sarıklı olsa ne olur, apoletli olsa ne olur? Düzenin başındaki adam güzel Kuran okusa ne olur, okumasa ne olur? Sonuç değişmeyecek ki. Sonuç aynı olacak. Onun için bizim mücadelemiz bu düzeni değiştirip yerine adil düzeni kurma mücadelesidir. Bundan dolayı Saadet Partisi´nin mücadelesi çok önemlidir. Eğer biz, sizler bu toplantıyı ihmal ederseniz, haftalık toplantılara gelirken, aylık divan toplantılarına gelirken, ihmal edersek biz yok oluruz. Biliyorsunuz ara ara İslam dünyasında yaşanan hadiselerle alakalı bizim gazımızı almak için filmler üretirler. Süleymaniye´de bizim askerlerimizin kafasına çuval geçirildiği zaman Polat ve adamları sağ olsun gittiler, öcümüzü alıp geldiler. Arkasından Filistin´ de Mavi Marmara saldırısında şehit olan kardeşlerimizin öcünü almak için Filistin´e gittiler. Bu olayın anlatıldığı bir film. Yani film tartışmalı bir film ama orada bir sahne var. Polat ve adamları Filistin´e gittikleri zaman bir evde misafir olurlar. O evde yemek yenildiği esnada evin reisi günlük hayatı nasıl geçirdiklerini anlatır. Der ki; bizim günümüz genellikle inşaatta geçer. Evimizin üst katında ve çevresinde inşaat var onları inşa ediyoruz. Biz inşa ediyoruz, ertesi gün İsrail askerleri geliyor evimizi yıkıyor. Biz ertesi gün tekrar inşa ediyoruz, onlar gelip tekrar yıkıyorlar. Daha sonra biz tekrar inşa ediyoruz onlar geliyor tekrar yıkıyorlar. Günlerimiz böylece sürüp gidiyor der. Memati derki; ya kardeşim evin yıkılacağını bildiğiniz halde, niye hâlâ yapmaya devam ediyorsunuz. Biliyorsun ki, biraz sonra gelip yıkacaklar niye yeniden inşa ediyorsunuz dediği zaman evin annesi derki: evladım biz bir gün yapmaktan, inşa etmekten, direnmekten vazgeçersek, bizi asıl o zaman yok ederler. Saadet Partisi ve Saadet Partililer bu ülkede bir gün çalışmayı bırakırlarsa, toplantıları es geçerlerse, seçimleri mış gibi geçerlerse, işte asıl bizi o zaman yok ederler. Çünkü Saadet Partisi bu ülkenin teminatıdır. Birlikteliğin teminatıdır, Türkiye´nin birleştirici gücüdür.”dedi.

EN BÜYÜK İHTİYACIMIZ BİRLİKTELİĞİMİZ

 Türkiye´nin en büyük ihtiyacının para olmadığını belirten Aydın, “Bugün Türkiye´nin en büyük ihtiyacı inancı, mezhebi, meşrebi, rengi, dünya görüşü, yaşantısı ne olursa olsun hepimizin birlikteliğidir, beraberliğidir, kardeşliğidir. Bir olamadıktan sonra biz nasıl yaşayacağız. İşte gözümüzün önünde Suriye 23 milyon nüfusu var 10 milyonu mülteci bunun. 3 milyonu kendi içerisinde 7 milyonu dışarıda bunun. 155 bin Suriyeli çocuk kayıp, bugün nerede oldukları belli değil. İnsan tacirleri, fuhuş baronları, organ mafyaları stoklarını tamamlamış durumda. Şimdi bunu benim için söylemesi kolay 155 bin Suriyeli çocuk diyorum. Benim 3 tane çocuğum var ellerinizden öper. Çocuğumuzun ateşi 38 39 40 ı gördüğü zaman elimiz ayağımıza dolanıyor. 155 bin Suriyeli çocuk kayıp diyoruz. Ne oldu koskoca bir ülkeyi maf ettiler. Dünyanın neresine bakarsanız bakın İslam ülkelerinin tamamında sıkıntı var. Neden çünkü bizim birlikteliğimizi ortadan kaldırmışlar, beraberliğimizi ortadan kaldırmışlar. Kardeşi kardeşe düşman hale getirmişler. Şimdi sıra nereye geldi? Türkiye´ye doğru geldi. Erbakan hocamızın yıllardır anlattığı gibi ey İslam dünyasının yöneticileri, ey Müslüman halklar kendinize gelmediğiniz müddetçe, coğrafyanızda birlikteliğinizi oluşturmadığınız müddetçe ırkçı emperyalizmin presi olmaya mahkumsunuz. Yok edecekler, parçalayacaklar.”dedi.

“KRİZİNİN NEDENİ SOĞANLAR DEĞİL, SOYANLARDIR”

 Ülkemizde barışın ve adaletin olması gerektiğinin altını çizen Aydın, “Buna ihtiyacımız var bizim, yoksa bugün yaptığımız bu mücadeleyi ALLAH korusun başka şekilde yapmamız gerekecektir. İşte bunun için sizin gibi insanların fikrinin iktidar olması lazım, yönetime gelmesi lazım. Bizim mücadelemiz dindar olan insanların iş başına gelmesi mücadelesi değildir bizim mücadelemiz dindar olan insanların değerlerinin iktidara gelmesi mücadelesidir. Bizim ülkemizde adalet var mı diye soruyorsun adama adalet yok diyor, yargıya güven var mı yargıya güven de yok. Bugün hapishanelerde 2 bin civarında bebek var. Yeni doğum yapmış kadınları kollarından tutuyorlar hastaneye götürüyorlar neden kardeşi fetöcü diye babası fetöcü diye. Allah´tan korkun.  Bakın net söylüyorum, dinin devlet yansıması adalettir. Bir ülkede adalet yoksa devletin şeklinin hiçbir önemi yok. Cenabı hak inandığımız dini insanlara saadet getirsin diye göndermiş, ama senin elinden dilinden insanlara zarar zulüm geliyorsa, orada problem var demektir. Evet bu partinin isminde adalet var ama özünde yok. Her tarafta adliye binaları yapıyorlar, ama içerisinde adalet yok. Asayiş diye bir şey kalmamış. Suç oranları matematiksel zirvelerde. Adalet olmayınca kalkınma da olmuyor. Ülkeyi soyup soğana çevirdiler. Bu ülkenin ekonomik krizinin nedeni soğanlar değil soyanlardır.”dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
1

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

3

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

4

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

5

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

6

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor

7

İnegöl'de Kızılay’dan ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi