,
Spor 21.02.2018 16:29:19 0
BOTANİK EKİBİMİZİ AĞIRLADI

BOTANİK EKİBİMİZİ AĞIRLADI

Botanik Park Aile Çay Bahçesi, sahamızda ağırlayacağımız Sarıyer maçı öncesi İnegölspor´umuzu ağırladı.

 

Yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız, Botanik Park Aile Çay Bahçesi Firma Sahipleri Erdinç Akçay ile Temel Kanar tarafından sabah kahvaltısında ağırlandı.

 

Kahvaltıya MODEF Başkanı Yavuz Uğurdağ, Eski Kulüp Başkanımız Yusuf Şen, İşadamları Kenan Kender, Zeki Kavaz, İlhan Özbay, Hüseyin Özdemir, Hüseyin Bayrak, Coşkun Ertan Akçay ve Reis Yurdakul da katıldı.

 

Kahvaltı sonrası açıklama yapan MODEF Başkanı Yavuz Uğurdağ, "Bu sabah sizinle beraber kahvaltı yaptığımız için çok mutlu ve memnunuz. Bizler İnegölspor sevdalıları sevenleri olarak, başta başkan ve yönetim kurulu olmak üzere hocalarımız ve sizlerin yapmış olduğunuz mücadeleyi takdir ediyoruz hem de mücadelenizi ciddi bir şekilde destekleyerek, mücadelenize ortak olmaya çalışıyoruz. Tabi destekler hem maddi hem de manevi olur. Bizler, İnegöllüler, İnegöl´de yaşayan insanlar, sivil toplum kuruluşları maddi olarak herkes elinden geldiğince katkı sağlamaya çalışıyor. Bu bezen yeterli düzeyde olurken bazen de yetersiz düzeyde oluyor. Ancak şundan emin olun ki, çok ciddi anlamda gönülden destekleniyorsunuz. İnegölspor mazisi olan köklü bir kulüp. Yıllardan beri mücadele eden bir kulüp. Özelliği olan bir kulüp. İnşallah bu senede sizlerle birlikte hedeflenen hedeflere ulaşılacak diye ümit ediyoruz ve düşünüyoruz. İnegölspor bazen çok güçlüklerle karşılaşmış çok güç pozisyonlarda mücadele etmiş bir kulüptür. Bazen çok rahat ortamlarda mücadele etmiş bir kulüptür. Ama zorlukla mücadele etmesini bilen bir kulüptür ve bu noktada da inşallah bu sene bizler ve tüm İnegöl sizinle birlikte, gönülden bu mücadelenin içerisine girmiştir. İnşallah istenen hedeflere hep birlikte ulaşılacaktır diye ümit ediyoruz. Ben bundan önceki maratonda gösterdiğimiz başarıdan dolayı sizlere bir İnegöllü olarak tebrik ve teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de hep birlikte hedefe varırız diye düşünüyorum."

 

 

Kulüp Başkanımız Münür Kanar ise " Öncelikle bizi nezih ve güzel mekanda ağırlayan Botanik Park Aile Çay Bahçesi Firma Sahipleri Erdinç Akçay ile Temel Kanar´a teşekkür ediyorum. Ayrıca bizleri kırmayarak kahvaltımıza iştirak eden çok değerli işadamlarımıza da sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. İşadamlarımızın desteği ile yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. İnşallah bu desteği sezon sonuna kadar da göreceğiz. Bundan hiç şüphemiz yok. Destek İnegöllülerden başarı bizden inşallah. Desteksiz bu işin yürümeyeceğini herkes biliyor. Çünkü kulübümüzün kalıcı gelirleri yok. Şuanda hem maddi hem de manevi olarak, her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Ligde gayet iyi bir durumdayız. İnşallah sezon sonu hedeflediğimiz noktalarda ligi bitireceğiz.  Ben buradan tekrar tüm İnegöllülere sesleniyorum. Bizi desteklemeye devam edin. Hep beraber sezon sonu bu coşkuyu kutlayalım."ifadelerini kullandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
1

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

3

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

4

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

5

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

6

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor

7

İnegöl'de Kızılay’dan ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi