,
Spor 19.03.2019 12:22:23 0
BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ

BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ

AYRINTILAR>>>

İnegöl Akhisarspor´un şampiyon sporcuları ve aileleri Kasap Ali´de düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Kasap ali´de düzenlenen yemeğe İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Meclis üyeleri, ak parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, Saadet partisi belediye başkan adayı Hasan Eroğlu, siyasi partilerin temsilcileri, Kanal 16 yönetim kurulu başkanı Hasan Özdemir, Amatör kulüp başkan ve yöneticileri, Akhisarspor yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, sporcular ve aileleri katıldı.

Gecede Akhisarspor başkanı Bülent Yağcı yaptığı konuşmada:

Sayın Belediye Başkanım, Sayın Siyasi parti temsilcilerimiz ve başkanları, saygıdeğer kulüp başkanları, futbolcu kardeşlerimiz ve aileleri, şampiyonluk yemeğimize hepiniz hoş geldiniz. Akhisarspor 1969 yılında kurulmuştur. 1974 yılında Amatörspor kulübü olarak resmi müsabakalarda oynamaya başlamıştır. Ogün den, bugüne bütün amatör branşlarda katılmıştır. Bizler göreve geldiğimizde 20 günlük kısa bir süre içinde göreve başladık. Bu süre içinde 20 gün kısa bir süre olduğu ve zamanda kısa olduğu için, A takımımızı kurmaya başladık. Ve güzel arkadaşlarla bu işe start verdik ve sezonu da şampiyon olarak bitirdik. Şampiyonluğumuz bütün camiaya hayırlı olsun. Birde güzel tarafı kuruluşumuzun 50. Yıl dönümüzde şampiyon olup süper amatör kümeye çıkmış olmamız. Hocamıza ve futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Alt yapıya da ayrıca önem veriyoruz. Şu an U-13 liginde mücadele ediyoruz. U-12 de, U-11 de, U-15 de, u-19 da liglere katılıp, altyapıya ne kadar önem verdiğimizi göstermiş olacağız inşallah. Bundan sonra hedeflerimiz doğrultusunda Süper amatör kümede de kalıcı olacağız. Bütün dostlarımıza, bizi destekleyenlere, sponsorlarımıza, emeği geçen herkese buradan teşekkür ediyorum. Tekrar gecemize hoş geldiniz diyorum.

/resimler/2019-3/19/1224558505576.jpg

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban yaptığı açıklamada:

Öncelikle bu şampiyonlukta büyük emeği geçen Bülent başkana, onun değerli yönetim kurulu üyelerine, çok değerli sporcu kardeşlerime, yine burada hazır bulunan kıymetli ailelerine, hanımefendilere, beyefendilere, beraber geceye katıldığımız Ak parti ilçe başkan vekilim, yöneticilerim, meclis üyelerimiz, burada bulunan herkesi saygıyla, hürmetle selamlıyorum. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Tabii burada mutluluğu ve sevinci paylaşmak üzere bir araya geldik. Gerçekten Akhisar´ın, Akhisarspor´umuzun şampiyonluğundan dolayı ziyaretinden ziyadesiyle mutlu oldum. Bülent başkanımız ziyarete geldiğinde gerçekten bu başarının nasıl oluştuğunu merak edip sordum ve ben şunu gördüm; bir defa en başta derslerine iyi çalışmışlar, çok mütevazı bütçelerle, imkânlarla bu başarıyı elde ettiler. Tabi burada birlik ve beraberliğin önemi ve ehemmiyeti ortaya çıkıyor. Yani önce yönetim kendi arasında güzel bir birlik ve beraberlik oluşturmuş. Arkasından güzel bir ekip kurulmuş. Sporcu kardeşlerimiz oluşturulmuş. Beraberinde bu teknik ekip, sporcu kardeşlerimiz, beraberinde yöneticilerimiz ve takımı destekleyen çok yürekli vatandaşlarımızın sayesinde gerçekten bu başarı elde edilmiş. Şampiyonluk kazanan diğer takımlara baktığımızda Akhisarspor daha düşük bütçe ile şampiyon oldu. Bunu nasıl başardıklarını sorduğumda, mümkün mertebe gelen oyuncularla yürüdük dediler. Bu anlamda tebrik ediyorum. Kutluyorum. Gerçekten büyük bir başarı oldu. Az önce sayın başkanımız konuşmalarında dedi ki, Alt yapıya önem veriyoruz dedi, buda bence çok çok önemli. Yarın öbür gün üst takıma destek olacak oyuncular alt yapıdan çıkacaklar. İnşallah biz İnegöl sporumuzu da, diğer Bal ligi olsun, süper amatör olsun, birinci amatör olsun, buradaki tüm kulüplerimizi önemsiyoruz. Hepsi bizim için pırlanta değerindedir. Ancak mutlaka yaptığımız işi gözden geçirmek zorundayız. Daha değerli hale nasıl getiririz. Alt yapıdan gelen önemli

oyuncularımızla bunları besleyerek daha güzel başarıları nasıl elde ederiz. Akhisar spor şampiyon olmakla kalmamıştır, aynı zamanda da güzel bir örneği hayata geçirmiştir. Bundan dolayı da başta Bülent başkanımızı olmak üzere, Yönetimi, alın terini döken sporcu kardeşlerimizi, hocalarımızı huzurunuzda ayrı ayrı kutluyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum.

Konuşmalar sonunda İnegöl belediye başkanı Alper Taban, Akhisarsporun şampiyonluğunda emeği geçen Başkan, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuları sahneye çağırarak tek tek tebrik ettikten sonra günün anlamı ve önemi adına hatıra fotoğrafı çektirdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Çarşamba 27 ° / 16.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.1 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.8 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Yeniceköy Birlik ve Dayanışma Derneği Kuruldu

2

Nefes borusuna mama kaçan 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

3

Bursa Büyükşehir’den kuran kursu kapatma iddialarla ilgili açıklama

4

Gençlerin Yoluna Işık Tutacak Etkinlik Başladı

5

Bursaspor taraftarından Başkan Bozbey'e sevgi seli

6

Bursa İnegöl Belediyesi'nde yardımcıların görevi belli oldu

7

İnegöl Belediye Meclisi Yeni Üyelerle İlk Toplantısını Yaptı