,
Spor 14.02.2018 10:11:34 0

BİRLİK BERABERLİK VURGUSU

Belediye Başkanı Alper Taban, son haftalardaki performansıyla dikkat çeken İnegölspor´un yönetim, teknik heyet ve futbolcularıyla bir araya geldi. Eyüp maçı öncesi sporculara destek mesajları veren Taban, tatlı ikramında bulundu.

Futbolcularımıza baklava ikramında bulunduktan sonra açıklama yapan Taban, şunları söyledi:

"Öncelikle İnegölspor´u gerçekten yürekten kutluyorum, tebrik ediyorum. Başkanımızı, yönetimini, ekibini tebrik ediyorum. İyi gidiyorsunuz. Özellikle son iki maçtaki performans ve bulunduğunuz pozisyon itibariyle takdiri ve tebriki hak ettiğinizi ifade etmem lazım. Hakikaten büyük bir şehirde yaşıyoruz. İnegöl her ne kadar ismi ilçe olsa da, 257 bine ulaşmış resmi nüfusuyla koca bir şehir. Birçok ilden büyük bir şehir. Öncesinde de Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığımız için Başkanlık ayrı bir şey, başkan yardımcılığı farklı şey. Bu üç aylık zaman diliminde bir kez maça geldiğimi hatırlıyorum. En son burada liderle oynadığınız maçta gelmeyi arzu ettim ama o gün İstanbul´daydım. Gecesinde de şehidimiz vardı. Yoğun bir geçiş sürecinin devamında artık işlerimizi biraz rutine aldık. Yani bu süreç içerisinde sizin yanınızda olmamak, İnegölspor´u takip etmiyor anlamı çıkarmasın. Canı gönülden sizleri seviyorum ve destekliyorum. Aynı şekilde yöneticilerimiz, teşkilatımız. İnegöl sizi seviyor ve sahipleniyor. Tabi ki güzel olanı da bu bence. Kulağımıza geliyor, ‘Başkan bey gitmiyor.´ İnanın bunlara takılmıyorum. Çünkü kalbimi, kendimi biliyorum. İnşallah devam eden süreçte Çarşamba günü oynanacak Eyüp maçında statta olacağım. Yine diğer maçları da takip etmeye çalışacağım. Ben sizlere canı gönülden başarılar diliyorum. Kendinize inanın. Bu güç kuvvet sizde var. İnanın bütün iş motivasyonu, ekip ruhunu sağlamakta. Yani ekip olamazsanız, içiniz de huzursuzluk varsa, pozitif bakmak lazım, pozitif düşünmek lazım. Benim şahsi olarak hayata bakışımda böyledir. Kulüp başkanımız, kulübümüzün ihtiyaçları, sorunları veya yapılması gereken işleriyle ilgili yönetimiyle beraber zaten mücadele ediyorlar. Bizde zaman zaman kendisiyle göreve geldiğimiz süre içerisinde görüşmeler gerçekleştirdik. Ama asıl olan burada sizin içeride birlik beraberlik içinde ekip olabilmeniz. Bu ruhu yakalayabilmeniz. Birbirinize destek olabilmeniz, sahip çıkabilmeniz. Birinin açığını, eksiğini diğerinin kapatıyor olabilmesi önemli. Ben aynı şeyleri Belediyespor´daki arkadaşlarıma da ifade ettim. Yani biz bu ruhu yakalayamazsak, ne transfer yaparsan yap, ne kadar bütçe koyarsan koy, o birlik ve beraberlik olacak. Yönetici sizi, sizde yöneticinizi seveceksiniz. Aynı durum taraftar içinde geçerli. Bu denklem sağlandığında, zaten ortaya o başarı çıkmış oluyor. Saç ayaklarından birisi eksik kaldığında da maalesef bundan şundan oldu diyoruz. Onun için sizlere güveniyoruz, destekliyoruz ve sizlerin de yanındayız. Sizde lütfen bu gücün kendinizde olduğunun farkına varın. Ben İnegölspor´un ligi en güzel yerde bitireceğine inanıyorum. Ve bunu da gerçekten görüyoruz. Çünkü öyle sonuçlarla geliyorsunuz ki takdire şayan. Bu da bizim umutlandırıyor. Başarmamak için hiçbir sebep yok. Hepinize Çarşamba ve hafta sonu olmak üzere tüm maçlarda başarılar diliyorum."

/resimler/2018-2/14/1014214768676.jpg 

 

Kulüp Başkanımız Münür Kanar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi:

"Topçu kardeşlerimiz sürekli Belediye Başkanımızın ziyaretini soruyorlardı. Başkanımız geldi. İnegöl halkı olarak biz bir bütünüz. Cenazede de, düğünde de, toplumun her köşesinde de biriz. İnanın İnegöl halkı da, işadamları da, protokolde İnegölspor´un başarısını konuşuyor. Bizde bu başarının sağlanması için elimizden geleni yapıyoruz. Sağ olsunlar bugün Belediye Başkanımız, AK Parti İlçe Başkanımız ve meclis üyelerimiz bizleri ziyaret ettiler. İnşallah bundan sonra sürekli yanımızda olacaklar. Bundan hiçbir şüpheniz olmasın. Sizler elinizden geleni yapın, Belediye Başkanımız, AK Parti İlçe Başkanımız ve meclis üyelerimiz ellerinden geleni yapacaklar. Bizde elimizden geldiği kadar çalışıyoruz. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Yeter ki siz İnegöl halkını mutlu edin. Defalarca Play-Off dedik. Bakın neden olmasın, şampiyon olacağız. Bunu hissediyoruz. Çünkü size güveniyoruz. Siz bunu başaracak güçtesiniz."


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.6 ° Güneşli
1

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

2

Korkmaz ailesinin acı günü

3

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

4

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

5

Yangın Kontrol Altına Alındı

6

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

7

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu