,
Güncel 5.06.2018 16:04:27 0
BİR VE BERABER OLMALIYIZ

BİR VE BERABER OLMALIYIZ

İmam Hatip Lisesi´nin bahçesinde düzenlenen iftarda konuşan Hayrat Vakfı İnegöl Temsilcisi Sabrihan Alemdar, Ramazan ayının bereket ve ibadet ayı olduğunu söyledi.

 

 

 

MUAZZAM VE BEREKETLİ BİR AY

Alemdar, “Ramazan ayı ibadetlerin karşılığı olan sevapların çok çok verilmiş olduğu bir ay.  Allah bize böyle sevapları kazanmayı nasip eylesin. Bizim için bu ay muazzam ve bereketli. Allah bu aydan azami istifa edenlerden cümlemizi eylesin. Allah tutmuş olduğunuz oruçları kabul eylesin. Ramazan ayında rızasına uygun amel ve ibadet etmeyi, ona layık kulluk etmeyi cümlemize nasip eylesin” diye konuştu.

 

BİR VE BERABER OLMALIYIZ

Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Şehrimizde Ramazan ayını güzellik, birlik beraberlik ve huzur içerisinde geçiriyoruz. Ramazan ayına buruk bir sevinçle başlangıç yaptık. Çünkü her dönem hevesimizi kursağımızda bırakıyorlar. Bizim daha uyanık ve diri olmamız gerekiyor. Bir ve beraber olmamız gerekiyor. Müslüman coğrafya üzerinde oynanan oyunların, akan kanın durması adına bizim duruş sergilememiz gerekiyor. Buna inşallah Ramazan vesile olur. Rabbim birlik beraberliğimizi artırsın” dedi.

 

Konuşmaların ardından iftar yemeği dua yapılmasıyla son buldu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Yavuz Turhan hayatını kaybetti

2

Ertuğrulgazi Mahallesinde 37 Sokakta Asfaltlama Yapıldı

3

Merkez bankası faizi sabit bıraktı!

4

İnegöl Rumeliler derneğinden modef'e ziyaret

5

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

6

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

7

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den