,
Spor 18.03.2019 10:20:25 0
BİR ŞAMPİYONLUK DAHA

BİR ŞAMPİYONLUK DAHA

AYRINTILAR>>>

Tff bölgesel gelişim liginde 2.grupta sezonun bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden İnegölspor U-19 ekibine İshakpaşa lokantası sahibi İsmail hacılar tarafından Sakaryaspor maçı öncesinde yemek verildi.

 

İnegölspor U-19 futbol takımı antrenörü Suat Güneş yemek için İshakpaşa Lokantası sahibi İsmail Hacılar´a, Yemeği organize eden Ahmet Hacılar´a çok teşekkür etti. Güneş yaptığı açıklamada “U19 takımımız bitime 2 hafta kala Sakaryaspor maçı öncesinde şampiyonluğunu ilan etti. U19 takımımız, U19 elit lig B grubuna çıkmak için Antalya´da oynanacak finallerde mücadele etmeye hak kazanmıştır. Şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Biz çok arzu etmiştik ve takımım da beni mahcup etmedi. Bütün alt yapı oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bu gururu bize yaşatan antrenöründen çalışanına, futbolcusundan yöneticisine ve herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Altyapı sorumlusu Özgür Şahin şampiyonlukta emeği geçen herkese ve alt yapı sporcularımıza yemek ikram eden İshakpaşa lokantası sahibi İsmail Hacılar´a ayrıca teşekkür etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

2

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

3

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den

4

Okul Sporları Yarışmasında İnegöl Belediyespor Farkı

5

İnegöl’de 23 Nisan Bir Başka Güzel

6

İnegöl Arıcılığında Yeni Dönem Başladı

7

Zemci Şahin’den 23 Nisan Mesajı