,
Spor 28.04.2018 12:54:39 0
BELEDİYESPOR ALTYAPIDA ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATIYOR

BELEDİYESPOR ALTYAPIDA ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATIYOR

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 24-27 Nisan tarihleri arasında Balıkesir´de düzenlenen U15 A Serisi Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde birbirinden güçlü rakiplerini saf dışı bırakan İnegöl Belediyespor U15 Basketbol takımı, adını finallere yaz

BELEDİYESPOR ALTYAPIDA ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATIYOR

Salon sporlarının gelişmesi ve İnegöllü gençlerin alternatif spor dallarıyla uğraşmaları adına önemli bir görevi yerine getiren İnegöl Belediyespor, altyapı oyuncularının elde ettiği başarılar ile kendinden söz ettiriyor. Her geçen gün üstüne koyarak yoluna emin adımlarla devam eden İnegöl Belediyespor yeni bir başarıya daha imza atmanın mutluluğunu İnegöl´e yaşatmanın sevincini yaşadı.

U15 ERKEKLER A SEVİYESİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINI İNEGÖL BELEDİYESPOR LİDER BİTİRDİ

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 24-27 Nisan tarihleri arasında Balıkesir´de düzenlenen U15 A Serisi Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde Türkiye´nin önemli takımları ile mücadele eden Belediyespor Basketbol takımı, son maçında grup lideri Ankara Yenişehir´i son saniyede bulduğu basketle yenerek gruptan lider çıktı ve adını finallere yazdırmayı başardı. Elde ettiği bu başarılı sonuçla son 16 turuna kalmayı başaran Belediyespor Basketbol takımı, 13-17 Mayıs´ta Muğla´da gerçekleşecek Türkiye Şampiyonasında mücadele etme hakkı kazandı.

“SALON SPORLARINA OLAN İLGİYİ ARTIRMAK İÇİN UĞRAŞ VERİYORUZ”

Belediyespor U15 Basketbol takımının elde etmiş olduğu başarılı sonuçlar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Öncelikle tamamı altyapıdan oluşan gençlerimizin oluşturduğu basketbol takımımızın elde etmiş olduğu başarılı sonuçtan ötürü genç kardeşlerimizi can-ı gönülden tebrik ediyorum. İnegöl´ün sesini duyurmaları ve şehrimizi en güzel şekilde temsil etmeleri bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Belediyespor olarak salon sporlarına ilginin artması ve İnegöllü gençlerimiz arasında sporun yaygınlaşması için önemli çalışmalara imza atıyoruz. İşte elde edilen bu başarılar ortaya konulan emek ve gayretin bir sonucu. İnşallah bugün elde edilen bu başarıların ileride kat ve kat daha fazlasını elde ederiz” şeklinde konuştu.

/resimler/2018-4/28/1256137722833.jpg

“YARINLARIMIZ OLAN GENÇLERİMİZİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Yarınlarımız olan gençlerimizi çok önemsiyoruz diyen Taban, “Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Balıkesir´de düzenlenen 4 grupta 16 takımın yer aldığı U15 A Serisi Türkiye Şampiyonası yarı final maçlarında zorlu rakiplerini geride bırakarak grup lideri olma başarısı gösteren gençlerimizin Muğla´da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası Finallerinde İnegöl´ümüzü en güzel şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum” dedi.

“TÜRKİYE´NİN EN İYİ 16 TAKIMI İLE MÜCADELE EDECEĞİZ”

İnegöl Belediyespor A takım yardımcı antrenörü ve basketbol alt yapı sorumlusu Batuhan Yeşilova da yapmış olduğu açıklamada, “Yerel liglerde istediğimiz sonuçları sezon içinde alamamıştık. Daha çok çalışarak şampiyonada iyi sonuçlar almak istiyorduk. İstediğimizi de Balıkesir´deki yarı final maçlarında almayı basardık. İlk maçta grubun güçlü takımlarından Banvit Basketbol ile karşılaştık. İyi bir oyunla maçı kazanmayı başardık. İkinci maçımızda İstanbul ekibi Pendik Belediyesi´ne mağlup olduk. Artık son maçımızda grup lideri Ankara Yenişehir´i yenmek zorundaydık. Bu maçta da kıran kırana bir mücadele gerçekleşti. İstediğimizi son periyotta skora yansıtamadık. 11 sayı geri düşmemize rağmen maça ortak olmasını bildik. Maçta son saniyede bulduğumuz basketle sahadan galip ayrıldık ve grubu lider bitirdik. Bu sonuçla da sezon başında istediğimiz hedeflere ulaşmış olduk. Bundan sonrası daha zor rakipler yani Türkiye´nin en iyi 16 takımı ile mücadele edeceğiz. Öncelikle buraya gelmemiz de başrol alan Sayın; İnegöl Belediye ve İnegöl Belediye spor başkanımız Alper Taban´a, çok değerli yöneticilerimize, idarecilerimize, teknik ekibe ve sporculara teşekkür ediyorum” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.8 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
1

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

2

Korkmaz ailesinin acı günü

3

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

4

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

5

Yangın Kontrol Altına Alındı

6

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

7

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu