,
Güncel 18.02.2019 11:16:53 0
BELEDİYEDEN ŞEFKAT ELİ

BELEDİYEDEN ŞEFKAT ELİ

AYRINTILAR>>>

Hayvan dostu bir belediye olarak can dostların her türlü ihtiyacını gideren İnegöl Belediyesi, çok kötü yaşam şartları içerisinde kendi haline terk dilen bir köpeğe daha şefkat elini uzattı.

Gönülden bağlı olunan İnegöl´ü her alanda örnek bir bir kent yapmak için var gücüyle çalışmalarına aralıksız devam eden İnegöl Belediyesi, en az insanlar kadar hayvanların korunması ve ihtiyaçlarının karşılanması gerektiğini bilerek ortaya koyduğu çalışmalar ile can dostların her zaman yanında olmayı başarıyor.

TAHTA BARAKADAN, SAHİPSİZ HAYVANLAR BAKIM VE TEDAVİ MERKEZİNE
Bu anlayışla çıkılan yolda son olarak İnegöl Belediyesi Çözüm Merkezine gelen ihbar üzerine harekete geçen Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Orhaniye Mahallesi Yenişehir Caddesi üzerindeki boş bir arsa üzerinde bulunan tahta baraka içerisindeki sahipsiz pitbul cinsi bir köpeğin kendi haline terk edildiğini tespit etti. Ekipler, ivedi bir şekilde Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerle temasa geçerek sahibi tespit edilemeyen köpeğin Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezine götürülmesini sağladılar.

/resimler/2019-2/18/1120211002346.jpg

ARSANIN GENEL TEMİZLİĞİ YAPILDI
Bahsi geçen köpeğin tahta barakadan alınarak Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezine götürülmesinden sonra boş kalan baraka çevre sakinlerinin talebi üzerine daha başka kötü amaçlı kullanıma imkan sağlanmaması için yıkımı gerçekleştirilerek, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince arsanın genel temizliği de yapılmıştır.

İnegöl Belediyesinden yapılan açıklamada, böyle bir durum ile bir daha karşılaşılmaması için Can dostlarına İlçe halkının daha duyarlı davranması gerektiğine de vurgu yapıldı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Çarşamba 28.5 ° / 14.7 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Zemci Şahin’den 23 Nisan Mesajı

2

Mobilyanın Başkentinde Şölen Başladı

3

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu

4

İnegöl Rumeli derneğinden kafkasspor'a ziyaret

5

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'dan İnegöl'ün il olması açıklaması

6

İnegöl'de bir kedi katliamı daha

7

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'den İnegöl'e Müjde