,
Spor 31.08.2019 11:02:00 0
BEKİR USTA AKHİSARSPOR’DA

BEKİR USTA AKHİSARSPOR’DA

Ayrıntılar>>>

Bursa Süper Amatör Küme Ekiplerinden Akhisarspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Siyah Beyazlılar, Geçtiğimiz sezon Doğansporda forma giyen defans oyuncusu Bekir Usta ile anlaşmaya vardı. 19 yaşındaki futbolcu stoper ve önliberoda oynayabiliyor.

 

19 yaşındaki genç oyuncu kendisini Akhisarsporlu yapan imzayı, Akhisarspor tesislerinde attı. İmza töreninde Akhisarspor yönetim kurulu üyesi Olcay Karakaya hazır bulundu.

 

2000 Doğumlu genç savunma oyuncusu futbola 2013 yılında İnegölspor altyapısında başladı. Daha sonra Doğanspor altyapısına transfer oldu. Doğanspor altyapısında ve A takımında başarı ile forma giydi. Yeni sezonda Süper Amatör kümede Akhisarspor’un başarısı için forma giyecek.

 

Teknik Direktörümüz Mustafa Dinçer’in isteklerinin kendileri için önemli olduğunu belirten Olcay Karakaya yönetim kurulu olarak idmanları takip ederken, eksik mevkilere de oyuncu arayışlarının devam ettiğini sözlerine ekledi. Karakaya “ İyi bir kadro hazırlamaya çalışıyoruz, tabi ki hocamızın istekleri bizim için önemli, kendisi ile yaptığımız görüşmelerde eksik kadroları bize söylüyor, alınması gereken oyuncuların isimlerini veriyor, bizde yönetim kurulu olarak bu oyuncularla yapılan görüşmelerden sonra kadromuza katmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızın ardından sezona kadar transferleri tamamlamak istiyoruz. Dış transferde 2000 Doğumlu Defans oyuncusu Bekir Usta ile anlaşmış bulunmaktayız, kendisine ve Camiamıza hayırlı Olsun” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.4 ° / 4.5 ° Güneşli
1

Saadet Partisi ziyaretlerini sürdürüyor

2

İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu

3

Gençlerin Yeni Mekanı: Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphane

4

Mustafa Bozbey sözünü tuttu

5

52 orduspor kafkasspor'u penaltı atışlarında devirdi

6

Bozbey müjdeyi verdi! Parkomat ücretsiz oldu

7

Yeniceköy Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor