,
Güncel 11.11.2019 14:30:00 0
BAŞVURULAR BAŞLADI

BAŞVURULAR BAŞLADI

Ayrıntılar>>>

İnegöl Belediyesi toplumu sanatın her alanıyla buluşturmaya devam ediyor. Yeni yeteneklerin keşfine, farklı bir pencereden yeni bir soluk getirecek olan “gerçekçi karakalem portre çizim teknikleri kursu” 11-21 Kasım tarihlerinde başvuru için ilçe halkını bekliyor.


Birbirinden değerli kurslar açan İnegöl Belediyesi çalışmalarına bir yenisini daha eklemiş bulunuyor. Bu kapsamda realist karakalem sanatçısı Özcan Temiz öğreticiliğinde “gerçekçi karakalem portre çizim teknikleri kursu” ile keşfedilmemiş veya geliştirilmesi gereken yeteneklerin topluma kazandırılması hedefleniyor. Başvuru tarihleri 11-21 Kasım tarihlerini kapsıyor. Yaş kriterinde ise 12 yaş ve üzeri katılımcılar oluşacak. Haftada 3 gün yapılacak olan kurs, 25 Kasım-16 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. Kurs kayıtları ücretsiz olup, kontenjanlar sınırlı. Bu ayrıcalıklı kurstan faydalanmak isteyen sanatseverler ayrıntılı bilgi ve kayıt işlemleri ile ilgili İnegöl Belediyesi Gençlik Merkezine müracaat edebilir.
YENİLİK ÇAĞIN GEREKSİNİMİ
Farklı etkinliklerin ve yeniliklerin şehre sirayet etmesinden mutluluk duyduğunu dile getiren Belediye Başkanı Alper Taban; “ Kurs kayıtlarımızda yeni çalışmalarımıza yer vermek bizlere de heyecan veriyor. Farklı alternatiflerin sunulduğu sanat dallarını desteklemek memnun edici, çünkü yenilikler çağın gereksinimi. Gerçekçi karakalem portre çizim teknikleri kursumuzun kayıtları başladı. Sanat genel manada kainattaki kusursuzluğun yapılan eserlere yansımasını, mükemmelliğin zarafetinden faydalanmayı temsil ediyor. Bu anlamda şehrimizi sıra dışı sergilerle ve kurslarla desteklemekten mutluluk duyuyoruz. İlgi göreceğine inanıyor, sanatseverleri bu ayrıcalıklı kursla buluşmaya davet ediyorum” açıklamasında bulundu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

Yarım asırlık dernek tek adayla kongreye gidiyor

2

Saadet Partisi Adayı Hasan Eroğlu çalışmalarına hız verdi

3

Merkez Parkın 200 Araçlık Otoparkı Hizmete Girdi

4

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

5

Başkan Aktaş, “Biz gençlerimize güveniyoruz”

6

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

7

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu