,
Spor 17.10.2018 15:12:14 0
BASKF YÖNETİM LİSTESİNDE İKİ İNEGÖLLÜ

BASKF YÖNETİM LİSTESİNDE İKİ İNEGÖLLÜ

Salı akşamı Bursa Atatürk spor salonunda yapılan, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimlerinde yeniden BASKF Başkanlığına seçilen Osman Kılıç´ın yönetim kurulu listesine İnegöl´den Metin Ungan ve Hasan Yetim seçildiler.

Osman Kılıç başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu listesinde yer alan Metin Ungan ve Hasan Yetim kısa açıklamada bulundu.

 

Metin Ungan yaptığı açıklamada “Bugün yapılan seçimler bütün spor camiasına hayırlı olsun. Öncelikle bizlere güvenen, oy veren ve seçimlere katılan herkese teşekkür ediyorum. Bizlere güvenerek listesine alan başkanımız Osman Kılıç´a ayrıca teşekkür ediyorum. Seçimler bitti artık hizmet zamanı başladı. İlk olarak ilçemizde faaliyet gösteren kulüplerimizi ziyaret ederek sorunlarını dinleyip, çözüm yollarını hep beraber arayacağız. ilçemiz de bulunan amatör spor kulüplerinin başarı için elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.

 

Hasan Yetim gençlere spor yapma alışkanlığı kazandırmak istiyoruz dedi. “ ilçemizde gençlerimizi kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, onları spora teşvik ederek Türk sporuna yeni yetenekler kazandırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İlçemizde amatör sporla ilgili sporcularımızla sıkı diyalog kurarak, ilerleyen dönemlerde genç sporcularımızın önünü açacak hamleler gerçekleştirmeye çalışacağız” dedi.

 

Son olarak Metin Ungan ve Hasan Yetim yeni başlayan Süper Amatör ve 1.Amatör Kümede mücadele eden bütün takımlarımıza hedefleri doğrultusunda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandılar.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Çarşamba 28.5 ° / 14.7 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Zemci Şahin’den 23 Nisan Mesajı

2

Mobilyanın Başkentinde Şölen Başladı

3

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu

4

İnegöl Rumeli derneğinden kafkasspor'a ziyaret

5

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'dan İnegöl'ün il olması açıklaması

6

İnegöl'de bir kedi katliamı daha

7

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'den İnegöl'e Müjde