,
Spor 7.11.2018 11:37:02 0
BASKF İNEGÖL´DE TOPLANTI YAPTI

BASKF İNEGÖL´DE TOPLANTI YAPTI

İnegöl, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç´ın katılımıyla gerçekleştirilen istişare toplantısına ev sahipliği yaptı.

16 Ekim 2018 tarihinde gerçekleşen Baskf Federasyon seçimlerinin ardından, ilk toplantısını, Federasyon temsilcileri ile İnegöl Amatör spor kulüplerinin temsilcilerinin katılımıyla İnegöl Doğanspor tesisinde gerçekleştirildi.

Baskf başkanı Osman Kılıç kulüplerin bir araya gelmesini sağlayan bu toplantıların önemini vurgulayarak, "Sorunların birinci ağızdan dile getirilmesiyle çözüme daha kolay ulaşılacaktır "dedi.

Kılıç toplantıda “Katılımı yüksek olan bir Baskf seçimi gerçekleştirdik. İlçeler arasında seçime en büyük katılım İnegöl´den oldu. Sizlere teşekkür ediyorum. Secimler demokrasi gereğidir. Seçimler için çok çalıştık ve çok çalışarak seçimi kazandık. Bizim için seçim o akşam bitti, artık çalışma zamanı. Benim gözümde seçim kapandı. Bundan sonra kulüplere tesis ve gelir kazandırmak için uğraşacağım. Federasyonda kapımız herkese açık. Asıl olan kulüplerdir. Bütün kulüpler alt yapıya önem versin istiyorum. Alt yapı bizim geleceğimizdir. İlerde kulüplerimiz sıkıntı yaşamak istemiyorlarsa, özellikle ekonominin daraldığı dönemlerde Alt yapının ne kadar önemli olduğunu anlayacaklardır. Kulüpler eğitim yuvası olmalı. Oradan yetişen çocuklar ilerde hâkim olur, savcı olur, işadamı olur ilerde o kulübe katkı sağlar. Öyle kulüpler var ki müzik kursu, bilgisayar kursu, İngilizce kursu düzenliyorlar.” Dedi.

İnegölde kulüpler birliğinin kurulmasını istediğini söyleyen Osman Kılıç “Kulüpler birliğinin kurulmadığı tek ilçe İnegöl. Gemlik kulüpler birliği örnek uygulamalarda bulunmaktadır. Gemlik belediyesi kulüpler birliğine gelir kazandırmak amacıyla otopark, çay bahçesi verdi. Kulüplere yıllık en az onbeş, yirmibin TL´ye yakın gelir kazandırdı. Sizde birlik olursanız eksiklerinizi daha iyi görüp, sorunların çözümünü kolaylaştırırsınız” dedi.

Spor Kulüpleriyle bir araya gelip, sorunları dinlediklerini belirten BASKF Başkanı Osman Kılıç, "Bu sezon, bu toplantılarda eksikleri tespit edip, acil ihtiyaçları ve geleceğe yönelik yapacağımız çalışmaları şekillendireceğiz, bizleri ağırladığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantı sonunda, toplantıya katılan kulüpler, Baskf İnegöl temsilcisi Metin Ungan ve Hasan Yetim önderliğinde Kulüpler birliğinin kurulması ile alakalı toplantı kararı aldılar.

/resimler/2018-11/7/1142191114962.jpg


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

2

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

4

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

5

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

6

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

7

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor