,
Spor 5.11.2019 18:22:00 0
BAŞKAN

BAŞKAN'DAN MAÇA DAVET

Ayrıntılar>>>

Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Belediyespor voleybol takımının efeler ligi 4. Hafta mücadelesinde yarın (Çarşamba) oynayacağı Spor Toto maçına tüm ilçe halkını davet etti.

Axa Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor voleybol takımı, sezonun 4. Haftasında Spor Toto Voleybol Takımı ile karşılaşacak. İnegöl Belediyespor –Spor Toto Voleybol mücadelesi 05 Kasım Çarşamba (yarın) saat 18.30’da İnegöl Spor Salonu’nda oynanacak.

İnegöl Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak maçın öncesinde açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban; “Sporun dinamik bir yapısı var. Özellikle voleybol maçlarında kıyasıya bir mücadele izlenmek ve centilmence yarışmak sporun insanları bir arada tutan yanına işaret ediyor. İnegöl Belediyespor- Süper Toto Voleybol maçı 05 Kasım Çarşamba 18.30’da İnegöl Kapalı Spor Salonunda oynanacak. Geçtiğimiz hafta Bursa Büyükşehir Belediyespor ile oynadığımız ve kardeşliğin kazandığı maçta keyifli bir mücadele izledik. Maçlarda izleyici desteği önemli, bu yüzden tüm sporseverleri bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

Yarım asırlık dernek tek adayla kongreye gidiyor

2

Saadet Partisi Adayı Hasan Eroğlu çalışmalarına hız verdi

3

Merkez Parkın 200 Araçlık Otoparkı Hizmete Girdi

4

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

5

Başkan Aktaş, “Biz gençlerimize güveniyoruz”

6

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

7

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu