,
Güncel 12.11.2018 10:08:24 0
BAŞKAN TABAN´DAN ZİYARET

BAŞKAN TABAN´DAN ZİYARET

Belediye Başkanı Alper Taban, yeni sezon öncesi hazırlıklarını 5 Kasım tarihinden bu yana İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi´nde (DOSTUM) sürdüren Bursa Ampute Gücü Spor Kulübü sporcu, teknik heyet ve yöneticilerini ziyaret etti.

İnegöl Belediyesi´nin şehrimize kazandırdığı önemli değerlerden biri olan Yeniceköy Mahallesindeki Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM), özellikle bungalov evlerin de yapılmasının ardından doğa ve sporseverlerin uğrak yeri haline geldi. Fiziki imkanları ve doğayla iç içe konumuyla dikkat çeken DOSTUM, 5 Kasım tarihinden bu yana Bursa Ampute Gücü Futbol Takımına ev sahipliği yapıyor.

TATLI İKRAM EDİP BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİ
Bursa Ampute Gücü futbol takımı oyuncuları, teknik heyeti ve yöneticileri yeni sezon öncesi DOSTUM´da başarılı bir kamp geçirirken, Belediye Başkanı Alper Taban´da bugün beraberindeki heyetle birlikte takımı ziyaret etti. Bursa Ampute Gücü Kulübü Başkanı Faruk Kuzu ile yöneticiler, teknik heyet ve sporcularla bir araya gelen Başkan Taban, tatlı ikramında bulunup yeni sezon öncesi takıma başarılar diledi.

Ampute futbol takımıyla gerçekleşen buluşmada bir konuşma yapan Başkan Taban, “Ampute milli futbol takımımız bizlere büyük bir gurur yaşattı. Normal futbolda istediğimiz başarıyı bir türlü elde edemedik ama sağ olsunlar ampute sporcularımız bizleri gururlandırdılar. Sizler de inşallah bulunduğunuz ligde güzel başarılar elde edersiniz. Kazasız belasız bir sezon diliyorum” dedi.

/resimler/2018-11/12/1009557952451.jpg

Bursa Ampute Gücü futbol takımının 5 Kasım´dan bu yana DOSTUM Merkezinde Bungalov evlerde konakladığını hatırlatan Taban, “Bizler de bugün İlçe Başkanımızla, yöneticilerimiz ve meclis üyelerimizle birlikte kendilerini ziyaret etmek istedik. 2013 yılında kurulan Bursa Ampute Gücü Spor Kulübümüz, geride kalan 5 yılda önemli başarılara imza attılar. Geçtiğimiz yıl da şampiyon oldular. Kulübümüz önemli bir amaç için kuruldu. Bursa´da vatani görevi yaparken bir uzuvlarını kaybeden, doğuştan engelleri olan, geçirdikleri trafik kazaları sonrasında kendilerini evlerine hapseden bireylerin spor yaparak hayatın içinde yer alması amacıyla kurulan spor kulübü. Aslında Ampute futbolunu Türkiye´de birçok sporsever, İstanbul´da yapılan Avrupa Şampiyonası´nda mutlu sona ulaşan Milli Takımımız ile tanıdı. Geçtiğimiz günlerde de yine Ampute Milli Takımımız, Meksika´da gerçekleştirilen Dünya Kupası finalinde penaltılarda Angola´ya 5-4 mağlup olarak turnuvayı 2. sırada tamamladı. Bursa Ampute Spor Kulübümüz de bu sezon Süper ligde mücadele edecek” diye konuştu.

Buluşma sonrası bungalov evler önünde toplu fotoğraf çekimi yapılırken, kulüp yöneticileri tarafından Başkan Taban´a da üzerinde isminin yazılı olduğu forma hediye edildi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

2

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

3

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den

4

Okul Sporları Yarışmasında İnegöl Belediyespor Farkı

5

İnegöl’de 23 Nisan Bir Başka Güzel

6

İnegöl Arıcılığında Yeni Dönem Başladı

7

Zemci Şahin’den 23 Nisan Mesajı