,
Güncel 21.11.2018 16:43:53 0
BAŞKAN TABAN´A ZİYARET

BAŞKAN TABAN´A ZİYARET

Kısa bir süre önce olağan genel kurulunu gerçekleştirerek yeni yönetimini belirleyen İnegöl Ertuğrulgazi Derneği, protokol ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban´ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Alper Taban, kısa bir süre önce olağan genel kurulunu gerçekleştiren ve Faruk Toptaş Başkanlığında yeni yönetimini oluşturan Ertuğrulgazi Derneği yönetimini ağırladı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan Ertuğrulgazi Derneği Başkanı Faruk Toptaş, “Ertuğrulgazi Derneği olarak Belediye Başkanımıza kongremiz sonrası oluşan yeni yönetimimizle birlikte ziyarete geldik. Başkanımıza teşekkür ediyoruz kongrede bizimle beraber olduğu için. Ertuğrulgazi Derneği olarak, İnegöl´ün önde gelen derneklerinden birinin yönetim kurulu başkanı olarak İnegöl ile ilgili, İnegöl Belediyesi ile ilgili, şehrimizdeki çalışmalarla ilgili hem Başkanımıza destek olmak hem şehrimizin sorunları ve problemleriyle ilgili Başkanımızabir takım bilgiler vermek ve derneğimizin tanıtımıyla ilgili ziyarette bulunduk. Başkanımız da sağ olsun bizleri kabul etti. Teşekkür ediyoruz” dedi.

/resimler/2018-11/21/1646364884027.jpg

Belediye Başkanı Alper Taban da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Derneğimiz yakın zamanda bir kongre gerçekleştirdi ve Ertuğrulgazi´ye yakışır bir kongre yapıldı. Öncelikle bunun için tebrik ediyorum. Olgunlukla, birlik beraberlik içerisinde geçen bir kongreydi. Bunun bir bayrak yarışı olduğunun bilinci içerisinde yapılan bir kongreydi. Ertuğrulgazi Derneğimizin de önemini, değerini anlatmaya gerek yok. Var olduğu günden bu yana şehrimize değer katan, İnegöl´ü bu anlamda gelenek ve göreneğini, ananelerini devam ettirme anlamında gelecek nesillere katkı koymaya çalışan, çalışkan, dinamik bir yapısı olan ve özellikle genç bir kadrodan oluşan bir dernek. Onun için bugün ve bundan sonrasıyla ilgili görev alan arkadaşlarımı kutluyorum. Bundan önce de görev yapmış tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. İnşallah el birliği ile hem tarihi ve kültürel anlamda, beraberinde İnegöl şehri anlamında yapılabilecek her ne varsa derneklerimizin fikir ve görüşlerini alarak hep birlikte gerçekleştireceğiz. Ben de ziyaretlerinizden dolayı ziyadesiyle mutlu oldum” şeklinde konuştu.

Ziyarette Ertuğrulgazi Derneği yöneticileri Başkan Taban´a çiçek takdiminde de bulundu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
1

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

2

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor

3

İnegöl'de Kızılay’dan ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi

4

Eroğlu; Ceketimizi koysak kazanırız devri bitti

5

İnegöllü Tır sürücü Alanya'daki kazada hayatını kaybetti

6

Nöbetçi Kitaphanelerin ‘En’leri Belli Oldu

7

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları sayısını 100’e çıkartacağız”