,
Güncel 22.04.2019 11:38:23 0
BAŞKAN TABAN KOLTUĞUNU DEVRETTİ

BAŞKAN TABAN KOLTUĞUNU DEVRETTİ

Ayrıntılar>>>

 

 

 

BİR 23 NİSAN GELENEĞİ: BAŞKAN TABAN KOLTUĞUNU DEVRETTİ

 

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nda koltuğunu Toki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 2.sınıf öğrencisi Melis Aytürk´e devretti.

Bir günlüğüne temsili İnegöl Belediye Başkanı olan Melis Aytürk Dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı kutlayarak sözlerine başladı.

2. Sınıf öğrencisi Melis Aytürk; "Bugün değerli makamını benim şahsım üzerinde tüm çocuklara devreden sayın Belediye Başkanımız Alper Taban´a teşekkürlerimi sunuyorum, bildiğiniz gibi kendisi yakın zamanda seçimi kazanarak ilçenin belediye başkanı oldu kendisini kutluyor ve başarılar diliyorum. Öğretmenimiz hep der ki belediyeler bir şehrin kalbidir kalp iyi çalışırsa tüm organlar iyi çalışır, kalp teklerse tüm organlar hastalanır. Biz de neden beyin değilde kalbe benzettiğini sorduğumuzda sevgisiz ve merhametsiz belediyecilik olmaz dedi, belediyecilikte insanı sevmek, yeşili sevmek, hayvanları sevmek, sanatı sevmek, tarihi sevmek ve yaşadığımız şehri sevmek esastır dedi. Ben de işine sevgisini, merhametini ve kalbini koyan tüm belediye başkanlarını yürekten selamlıyor ve teşekkkürlerimi sunuyorum." diye konuştu.

/resimler/2019-4/22/1141305172531.jpg

BAŞKAN´IN İLK TALİMATI FEN İŞLERİNE GELDİ

Makam telefonundan Fen İşleri Müdürünü arayan Melis Aytür´ Yeni İnegöl bölgesi olarak adlandırılan Baykoca mahallesine içerisinde yürüyüş yolları, piknik alanları, gösteri sahneleri olan  cazibe merkezi oluşturulması talimatını verdi.

TABAN: ´ŞEHRİN GELİŞİMİNDE ÇOCUKLARIN KATKISI OLMASI ADINA ONLARA BELİRLİ İMKAN VE FIRSATLAR OLUŞTURACAĞIZ´

Taban; "23 Nisan Temsili Makam devrini coşku ve heyecanla yaşıyorum, kıymetli öğrencimiz Toki Mehmet Akif Ersoy 2.sınıf öğrencisi Melis Aytürk şu anda bizim geçiçi olarakta başkanımız ben kendilerine işlerinde kolaylıklar diliyorum, kendilerini tebrik ediyorum kutluyorum, öncelikle göstermiş olduğu medeni cesaret beraberinde ortaya koymuş olduğu performans, hitabeti konulara olan hakimiyetinden dolayı kendilerini kutluyorum. Yarın itibari ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın  idrak edeceğiz. Bizleri bugünlere ulaştıran getiren bu bayramı Türk milletine, çocuklarımıza armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atütürk ve tüm şehitlerimizi gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Şehrimiz de ülkemizde 23 Nisanı dolu dolu kutlayacağız bu vesile ile çocuklarımızın her fırsatta yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum, onlar için yeni yeni fırsat ve imkanlar oluşturarak bu şehrin bundan sonra ki gelişiminde de onların da katkılarının olması adına onlara belirli imkan ve fırsatlar oluşturmak istediğimizi bildiriyorum." diye konuştu.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

2

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

3

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

4

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

5

Seçim bitti saadet partisi yine sahada

6

Bursa inegöl'de dev operasyon çok sayıda gözaltı var

7

İnegöl Belediyesi İlçe Tarımın Veteriner Hekimlerini Ağırladı