,
Spor 19.12.2018 16:03:28 0
BAŞKA İNEGÖL YOK

BAŞKA İNEGÖL YOK

AYRINTILAR>>>

´´Süper Amatör Küme B Grubunda ki temsilcilerimiz Kafkas Spor ile Gençlergücüspor Hafta sonu derbi müsabakasın da karşı karşıya geldi. Her iki ekibinde mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı müsabaka 2-2 gollü beraberlikle sona erdi.

Mac ile ilgili görüşlerini aldığımız Gençlergücüspor Teknik Sorumlusu Erol ARSLAN, Grubumuz zorlu bir grup, her hafta zorluk derecesi yüksek müsabakalar oynuyoruz. Kafkasspor müsabakası da onlardan biriydi. Hafta boyu maça iyi hazırlandık. Üst sıralar için oynama adına kazanmamız gerekiyordu. Kafkasspor için de bir anlamda olmak ya da olmamak maçıydı. Oyun da dengeli geçen bir ilk bölüm oldu. Sonrasında duran topta Burak ile öne geçtik ki zaten bu konu da rakibimize zorluk çıkarabileceğimizi konuşmuştuk. Ancak golden sonra maçın hakemi kontrolü biraz kaybetti, oyuncularımıza yerli yersiz kartlar verdi. Bunun sonucunda devre sonun da Erkan´ın ikinci sarıdan atılmasıyla yine eksik tamamladığımız bir müsabaka oldu.

Maçın 2.yarısında eksik oynamamıza rağmen rakibimize fazla pozisyon vermememize rağmen son haftalarda ki basit gol yeme alışkanlığımız neticesin de rakibimizin etkili silahı Burhan´ın golüne engel olamadık. 5 dakika sonra yine duran topta Serdar´ın güzel golüyle bir kez daha öne geçtik. Fakat ardından kendi kalemize attığımız şanssız gol ile maç berabere sona erdi.

Önümüzde ki hafta sonu ilk yarının son müsabakasında Doğugücüspor ile bir derbi daha oynayacağız. Dogugücüspor grubumuzun lideri. İnşaallah sonuna kadar devam ederler. Sevdiğimiz, değerli insanların olduğu bir camia. Ben her maçtan önce söylediğimiz gibi, centilmence geçen hak edenin kazanacağı ve izleyenlerin keyif alacağı bir müsabaka olmasını diliyorum. Gerisi boş dostluklar kolay kurulmuyor, hep beraber bu şehirde yaşıyoruz başka İnegöl yok.´´ dedi


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada