,
Spor 13.07.2021 10:47:00 0
BALENO’DAN KULÜBÜMÜZE DESTEK

BALENO’DAN KULÜBÜMÜZE DESTEK

.

Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyelerimiz, kulübümüze reklam desteği veren eski yöneticilerimiz Baleno Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Şimşek ile Genel Müdürü Burak Şimşek'e teşekkür ziyaretinde bulundular.

 

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu, şunları söyledi:

“Kulübümüze her sene olduğu gibi bu senede ciddi anlamda reklam desteği veren, eski yönetim kurulu üyelerimiz olan Baleno Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Şimşek ile yine geçmişte kulübümüzde basın sözcüsü olarak görev yapan oğlu Burak Şimşek'e teşekkür ediyoruz. Desteksiz bu işlerin olmayacağı aşikar.

Kulübümüze destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu sezon güzel ve iddialı bir kadro kurduk. İnşallah sezon sonu hedeflediğimiz yerlerde olacağız.”

Baleno Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Şimşek, “İnegölspor’umuza başarılar diliyorum. Bende oğlumda bu güzel kulüpte görev aldık. İşlerin nasıl yürüdüğünü gayet iyi biliyoruz. Bu manada her sene kulübümüze elimizden geldiği kadar destek veriyoruz. Bu senede üzerimize düşen görevi de en iyi şekilde yapacağız. İnşallah sezon sonu şampiyon olarak 1.Lige çıkarız. Ben hepinize kolaylıklar ve başarılar diliyorum.”dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Yavuz Turhan hayatını kaybetti

2

Ertuğrulgazi Mahallesinde 37 Sokakta Asfaltlama Yapıldı

3

Merkez bankası faizi sabit bıraktı!

4

İnegöl Rumeliler derneğinden modef'e ziyaret

5

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

6

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

7

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den