,
Güncel 25.04.2018 17:57:59 0
BALAKUŞ GÜVEN TAZELEDİ

BALAKUŞ GÜVEN TAZELEDİ

Demokrat Parti (DP) İnegöl İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurul Toplantısı´nda tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Murat Balakuş güven tazeledi.

Önceki gün Sani Konukoğlu Konferans Salonu´nda düzenlenen Genel Kurul Toplantısına DP Genel Başkan Yardımcısı Fevzi Yalçın, Belediye Başkanı Alper Taban, DP İstanbul İl Başkanı Adem İpek, DP Bursa İl Başkanı Ömer Seymen, DP Sakarya İl Başkanı İsmail Ergün, DP Balıkesir İl Başkanı Tamer Alver, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, SP İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Müfit Besler, MHP ilçe  yönetim kurulu üyeleri, DP Genel İdare Kurulu üyeleri, DP Merkez Karar Kurulu (MKK) üyeleri ile parti üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından divan heyeti seçimi yapıldı. DP Genel Başkan Yardımcısı Fevzi Yalçın´ın divan başkanlığında başlayan Genel Kurul Toplantısında faaliyet, gelir-gider cetveli ve denetleme kurulu raporları ayrı ayrı okunup, ibra edildi.

DEMOKRASİ ŞÖLENİ

Seçim öncesinde bir konuşma yapan DP İlçe Başkanı Murat Balakuş, “Bugün hep birlikte bir kongreden çok bir demokrasi şöleni icra etmekteyiz. Aynı zamanda partimizin ilçe kongresinde geçen sefer olduğu gibi Sayın Genel Başkanımız da ağırlayacaktık. Lakin son anda erken seçim kararı alınması dolayısıyla, İnegöl programını iptal etmek zorunda kalmıştır. Bizleri her zaman gönlünün en nadide yerinde tutan Türkiye´nin umudu, yakın geleceğin Başbakanı, cesur yürekli, tevazuyu asla bırakmamış, güler yüzünü ve alçak gönüllülüğünü halkımızdan asla esirgemeyen Türkiye´nin en genç Genel Başkanı Gültekin Uysal beye sizlerin huzurunda bir daha teşekkür ediyorum. Böyle geçmişi güzel bir davanın mensubu olmak, yöneticisi olmak ve bugün karşınızda İlçe Başkanı olarak bulunmak, hayatımın en şerefli ve onurlu hatıralarını oluşturacaktır. Rabbime bir kez daha şükrediyorum ki, bu görevi yapmayı bana ve arkadaşlarıma nasip etti. Geçmişte yaptığı hizmetleri ile bir kervan olmuş ve gelecekte de aynı kararlılıkla hazır bekleyen bu kadrolar, üstüne düşen görevden asla kaçmayacaktır. Biz bundan 4 sene önce göreve geldiğimizde inancımızı yitirmeden, tüm imkânlarımızla Demokrat Parti´yi temsil etmeye çalıştık. İnegöl´ümüz için güzel ve değerli bulduğumuz her hizmeti, her öneriyi destekledik. Karşı olduğumuz kararlara, siyasi etik kuralları içerisinde muhalefet etmeye çalıştık. Taş üstüne taş koyanları baş tacı ettik. İhanet içinde olanlara asla taviz vermedik. Bizler geçmişten aldığımız tecrübelerle bunu gördük, bunu yaşadık ve yaşatmaya da var gücümüzle devam edeceğiz. Ve yine seçilirsek bu çizgiden ayrılmayacağımızı buradan tekrar belirtmek istiyorum. Bundan sonraki görev dönemimizde de çıtayı bir yukarıya taşıyarak, Genel Başkanımız önderliğinde partimizi ait olduğu yere taşımak için, var gücümüzü ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ben burada sözlerime son verirken, bize bu şöleni yapmamızda ve misafirlik sürecinde maddi ve manevi desteklerinden dolayı tüm partili büyüklerime, eski ilçe başkanları ve Belediye Başkanları abilerimize ve ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunarım” dedi.

/resimler/2018-4/25/1800233479665.jpg

YENİ YÖNETİM

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde Murat Balakuş tekrar DP İlçe başkanlığına seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine Ertuğrul Anıl, Aydın Savaş, Özgün Can, Mustafa Altındiş, Ahmet Şen, Ertuğrul Arslan, Selim İncebay, ve İlhan Turan seçildi.

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

2

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

4

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

5

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

6

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

7

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor