,
Spor 28.06.2021 11:48:00 0
BAHADIR TAŞDELEN İLE ANLAŞTIK

BAHADIR TAŞDELEN İLE ANLAŞTIK

.

İnegölspor’umuz, 2.Lig ekiplerinden Kırklarelispor’dan orta saha oyuncusu Bahadır Taşdelen ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerimizde düzenlenen imza törenine Futbol Şube Sorumlumuz Sedat Esadi ile Halkla İlişkiler ve Reklam Sorumlumuz Volkan Kardaş katıldı.

İmza töreni öncesi konuşan Futbol Şube Sorumlumuz Sedat Esadi, şunları söyledi:

“Sezon bittikten sonra Bahadır kardeşimizle iletişime geçmiştik. Sağ olsun kırmadı bizi ve ön görüşmemizi yaptık. Ondan sonra kendiside düşündü, taşındı ve “İnegölspor’un başarısı için bizde bu sene elimizden geleni yapalım” dedi. Kendisine geldiği için teşekkür ediyoruz. Kendisinin kulübümüze katlı verip, en kısa zamanda en güzel yerlere geleceğine inanıyoruz. Biz kendisine tekrardan hoş geldin diyoruz. Biz hocamızın verdiği liste doğrultusunda transferlerimizi yapıyoruz. Şimdilik bir kamp dönemimiz var. 24 Temmuz’da takımımız toplanacak. Hocamızla tekrar bir istişare edeceğiz ve duruma göre transfer yapabiliriz. Yani hocamız talep ederse, 1 transfer daha yapmayı düşünüyoruz.”

Bahadır Taşdelen ise “Öncelikle iki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun diliyorum. İnşallah beraber güzel başarılar elde ederiz. Buraya gelmem için Sedat ağabeyinde dediği gibi çok güzel bir ilgi oldu. Çokta aradılar, konuştuk, görüştük. 15 günlük bir süreç oldu. Ama sonunda mutlu son oldu. İnşallah beraber güzel bir sezon geçiririz.”ifadelerini kullandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Salı 29.1 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 27 ° / 16.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.1 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Bursaspor taraftarından Başkan Bozbey'e sevgi seli

2

Bursa İnegöl Belediyesi'nde yardımcıların görevi belli oldu

3

İnegöl Belediye Meclisi Yeni Üyelerle İlk Toplantısını Yaptı

4

Bayram dönüşleri başladı trafikte yoğunluk arttı

5

İnegöl Belediye Meclisi Yeni Üyelerle İlk Toplantısını Yaptı

6

Bursa Ankaryolu hikmet şahin köprükü kavşakta zincirleme kaza

7

İnegöl belediyesi başkan yardımcıları belli oldu