,
Spor 27.02.2018 14:48:43 0

ALTI PUANLIK MAÇLARA ÇIKACAĞIZ

Bölgesel amatör lig 11.grupta mücadele eden Kurtuluşspor, deplasman da karşılaştığı Kartal Bulvarspor´a karşı iyi oynadığı maçtan 1-0 mağlubiyetle ayrıldı.

Kurtuluşspor teknik direktörü Erdoğan Sarı Uşak yaptığı açıklamada “Geçen hafta, yaptığım maç sonu değerlendirmesinde, hakemlerin insiyatiflerini, kendi sahamızda oynamamıza rağmen, rakipler lehine kullandığını belirtmiştim. Bu hafta ise, oyun 0-0 iken yüzde yüz penaltı ve kırmızı kartla, rakibi atması gereken pozisyonda, hakemler bunu görmek istemeyerek devam ettirdiler. Maalesef hakemler, tabeladaki sıralamaya göre maç yönetiyorlar. Geçen hafta, defans oyuncularımızın gördüğü kırmızı kartlar, zaten kadro genişliği olmayan takımımıza, olumsuz şekilde yansıdı. Birde Ercan´ın, ilk yarının ortalarında sakatlanıp çıkmasıyla, hamle gücümüz minimum eksi seviyeye indi. Tüm bu olumsuzluklara rağmen, ilk yarı muhteşem bir oyun sergiledik. Özellikle, takım savunması adına, rakibe sadece 45 artıda bir pozisyon verdik. Burada, rakibin hakkını teslim etmek gerekiyor. Kartal Bulvarspor şu ana kadar, oynadığımız en iyi takımdı. Özellikle pas koordinasyonu, ne yaptığını bilen, sabırla oynayan, galip gelmek adına, her türlü organizasyonu deneyen, oyun anlayışını sahaya yansıttılar. Bizde, oyunun genelinde oynamaya çalıştık, hücum anlamında, yakaladığımız pozisyonlarda dikkatli olabilsek, en azından puanla dönebilirdik. Üst üste, zirve takımlarıyla oynamamız, futbolcularımın bazılarında, fiziksel ve ruhsal dejenerasyon yarattı.

/resimler/2018-2/27/1504217138213.jpg

İkinci yarıda ise, belirli bir süre gol yemeden devam etmek ve akabinde rakibin boşalttığı alanları kullanmak adına, yapacağımız hamlelerle, sonucu değiştirmeye çalışacaktık. İstediğimiz gibide oldu. Maalesef, burada hakemin insiyatifi devreye girdi, penaltımız ve kırmızı kart verilmedi. Bu pozisyondan sonra, rakibin kanatlardan yaptığı orta sonucu, bir anlık dikkatsizlikle kalemizde gölü gördük. Golden sonra, skoru değiştirmek adına her şeyimizi ortaya koyduk. Maalesef maçı kaybettik. Göreve başladığımda, kırılgan, kaderine razı, teslimiyetçi bir takımdan, bugün geldiğimiz noktada ise, son dakikaya kadar oyunu bırakmayan, kovalayan, teslim olmayan bir takım hüviyetine kavuştuk. Bu bizim adımıza sevindirici ve gelecek maçlar adına umut verici bir durum. Fakat, asıl zor olan, bundan sonraki maçlarda alacağımız sonuçlar. Bizim açımızdan, zirvedeki rakiplerle maçlarımız bitti. Ama en zor olanı, kendi rakiplerimizle yapacağımız maçları kazanmamız. Bu hafta ve sonraları 6 puanlık maçlara çıkacağız. Kazanmak istiyoruz, en kısa sürede düşme potasından uzaklaşmanız gerekiyor. Pazar günü kendi sahamızda karşılaşacağımız Adapazarıspor maçına İnegöllü spor severleri bekliyoruz” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.8 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
1

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

2

Korkmaz ailesinin acı günü

3

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

4

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

5

Yangın Kontrol Altına Alındı

6

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

7

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu