Tarih: 13.09.2018 15:49

ALT YAPIYA 4 TAKVİYE

Facebook Twitter Linked-in

Kulüp Yönetim kurulu üyesi Avukat Mustafa CEYLAN yaptığı açıklamasında ;

Yeni sezon için bir yandan A Takım olarak Teknik Sorumlumuz Erol ARSLAN nezaretinde Kadro oluşturma çalışmalarımız devam ederken diğer yandan Alt Yapıya da gerekli önemi vermeye çalışıyoruz.

Alt yapı da başarılı olabilmek için yeniden yapılanma çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Kıs bir süre önce başlayan U-19 Ligi Kura çekimlerinde gerçekten çok zor bir gruba düştük.

Zor gruba düşmenin yanı sıra açıklanan Statüye göre sezon sonunda gruplarında ilk 4 sırada yer alan takımlar önümüzdeki sezon oluşturulacak ELİT Lig´e yükselecek

ELİT Lige yükselecek 4 takımdan birisi olmak istiyoruz,geride kalan 4 maç sonunda maalesef özellik bireysel hatalardan dolayı iyi sonuçlar alamadık ve sadece 1 puan topladık.

Hatalarımızdan ders alarak kalan maçlarımıza daha iyi hazırlanacak ve seri galibiyet ve puanlar alarak sezon sonu ELİT Lige yükseleceğimizi düşünüyoruz.

Belirlediğimiz hedef doğrultusunda mevcut kadromuza takviye yapmamız gerekti.

İnegöl Spor Alt yapı Genel Koordinatörü Özgür ŞAHİN ile yaptığımız görüşme neticesinden İnegöl Spor Alt yapısından 2001 doğumlu olan ve U-19 Yaş grubu ile gelecekte A Takım kadromuzda yer alacağını düşündüğümüz Abdülkadir,Serhat,Yusuf ve İsmail kardeşimizi İnegöl Spor takımının desteği ile kadromuza dahil ettik.

Aramıza katılan bu 4 genç ve yetenekli kardeşimizin transferinde bizlere yardımcı olan İnegöl Spor Yönetim Kuruluna ve Alt Yapı Teknik Sorumlularına çok teşekkür ediyoruz.

Yapmış olduğumuz bu 4 transfer ile Genç Takımımız daha güçlü oldu ve artık önümüze bakacağız Lig´de 4 maç geride kaldı pazar günü saat 15.00 de Kurtuluş Sahasında Namık Kemal spor maçını kazanarak çıkışa geçeceğimizi düşünüyoruz.

Yeni bir başlangıç ve Lig sonunda hedefimiz olan ELİT Lig için Teknik Kadromuza ve Futbolcularımıza güveniyor,yönetim olarak desteğimizin artarak devam edeceğini ifade ediyor ve kalan maçlarımızda Gençlerimize başarılar diliyorum.Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —