,
Güncel 19.07.2021 16:46:00 0
Alkışlar sarıpınar mahalle muhtarına

Alkışlar sarıpınar mahalle muhtarına

.

Geçtiğimiz aylarda yapılan seçimler göreve gelen Sarıpınar Mahallesi Muhtarı Şenol Yakut Mahallede bulunan yaklaşık 20'i genci erdeğe götürdü.

Geçtiğimiz aylarda yapılan seçimler göreve gelen Sarıpınar Mahallesi Muhtarı Şenol Yakut Mahallede bulunan yaklaşık 20'i genci  Erdeğe götürdü. Mahallenin gençleri denizin keyfini çıkardıktan sonra inegöl çifte tellesini oynaması yoldan geçenler tarafından büyük beğeni toplandı.

Genç muhtar gençlere karşı çeşitli etkinlikler düzenliyor. Yeni seçilen muhtar Mahallede bulunan gençleri denize götürdü. Gençler Erdek'te denizin keyfini çıkardılar. Denizden sonra bir çok alanı gezen gençler daha sonra inegöl çifte tellisini birlikte oynadılar. O anlar cep telefonuyla böyle kayıt altına alınırken yoldan geçenlerin ise dikkatini çekti. Günü birlik yapılan gezi inegöl'de son buldu. Muhtar Şenol Yakut gençlerimizle güzel bir gün geçirdik bundan sonrada bu tür etkinliklere elimizden geldiği kadarıyla destek vermeye çalışacağız dedi.

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
  • Perşembe 20.2 ° / 7.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 19.8 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.1 ° / 8.3 ° Şiddetli yağmurlu
1

Plajlar yaza hazır hale getiriliyor

2

İnegöl Belediyesi’nden Ağaç İşleri Sanayisine 127 Araçlık Ücretsiz Otopark

3

Kemalpaşa Mahallesinde Yeni Aile Sağlığı Merkezi Hizmete Girmek İçin Gün Sayıyor

4

İnegöl Mobilyası Vitrine Çıktı

5

Weltew Home, MODEF EXPO’da Tasarım Vizyonunu Yeni Koleksiyonlarıyla Sergiliyor

6

Çilek Milano'da!

7

Başkanvekili Biba: İnegöl mobilyası dünya çapında bir başarı hikayesi