,
Spor 31.10.2019 14:12:00 0
AKHİSARSPOR KENDİ SAHASINDA ÇOK FARKLI

AKHİSARSPOR KENDİ SAHASINDA ÇOK FARKLI

Ayrıntılar>>>

 

Bursa süper amatör küme A grubunda mücadele eden Akhisarspor , Pazar günü Kurtuluş sahasında ağırladığı Burgazspor’u 3-0 yenerek haftayı 3 puanla kaptı. Maç sonunda Akhisarspor yönetimi tarafından teknik heyet ve futbolculara yemek verildi.

 

Maç sonrasında Akhisarspor antrenörü Mustafa Dinçer yaptığı açıklamada “Pazar günü kendi sahamızda mutlak kazanmamız gereken bir maça çıktık. Rakibimiz ilk hafta Kestel Spor ile berabere kalan Burgaz Spordu. Hem ilk haftaki beklenmedik yenilgiyi telafi etmek, hem de gerçek kimliğimizi ortaya koyabilmek için kazanmamız gereken bir maça çıktık. Futbolcularım müthiş bir kazanma arzusuyla mücadele ettiler. Maçın başından sonuna kadar tempoyu düşürmediler. 23. dakikada Samet' pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan İlkay golü yapsa, maçı daha da erken kopartabilirdik. Golü bulamayınca biraz stres yaşasak da 66. dakikada Serdar Fışkınçiçek' in golüyle rahatladık ve oyuna daha fazla hükmetmeye başladık. 71. dakikada Şerif Özşen' in 83. dakikada kaptan Mehmet Gümüştekin' in golleriyle iyice rahatladık ve 3-0 gibi net bir skorla maçı kazandık. Hafta başından itibaren önümüzdeki hafta 19 Mayıs Spor ile deplasmanda oynayacağımız maçın hazırlıklarına başlayacağız. Bu maçı da kazanarak bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz” dedi.

 

AKHİSARSPOR 3 – 0 BURGAZSPOR

Saha: Kurtuluş Sahası

Tarih: 28.10.2019 – Saat:15:30

Hakemler: Özgür Uçak, Caner Fidan, Fahrettin Can Akay.

Akhisarspor: Süleyman Güzel, Aykut Deniz, Soner Ayna, Mehmet Gümüştekin, Bekir Usta, Ersin Gümüştekin, İlkay Kuş, Umut Can Özelci, Şerif Özşen, Samet Arslan, Talha Anavatan.

Yedekler: Samet Dalgıç, Serdar Fışkınçiçek, Özgür Gür, Fatih Küçük, Eray Gümüştekin, Aykut Yıldırım, Özcan Özdemir.

Antrenör: Mustafa dinçer

Burgazspor: Serhat Çelik, Eren Boz, Murat Yıldız, Fuat Tozan, Emre Kocabıyık, Murat Demir, Emre Selvi, Emre Ersöz, Doğukan Selvi, Burak Kalender, Yusuf Can Balı.

Yedekler: Ceyhun Kılavuz, Efekan Furkan Avcı, Semih Dolan, Eren Demir, Vahdet Avşar, Doğukan Gencer, Mehmet Baran Elmas.

Antrenör: Gökhan Türkyılmaz

Goller: 66. dakika Serdar Fışkınçiçek, 71. dakika Şerif Özşen, 83. dakika Mehmet Gümüştekin (Akhisarspor)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

2

Başkan Aktaş’a Gürsu’da sevgi seli

3

İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu

4

Karacabey Boğazı’nda deniz suyu kalitesi artacak

5

Merkez Parkın 200 Araçlık Otoparkı Hizmete Girdi

6

Ali Doğan çalışmalarını sürdürüyor

7

Yarım asırlık dernek tek adayla kongreye gidiyor