,
Güncel 6.10.2018 15:04:41 0
AKHİSAR KAPALI PAZAR YERİNDE SONA GELİNDİ

AKHİSAR KAPALI PAZAR YERİNDE SONA GELİNDİ

İnegöl Belediyesi´nin Akhisar, Baykoca ve Huzur Mahallelerinin ortak Pazar sorununu çözmek adına hayata geçirdiği Akhisar Kapalı Semt Pazarı projesinde sona gelindi. Pazar yerinin etrafında asfalt ve otopark çalışmaları tamamlanırken, Pazar kısa bir süre

Şehrin dört bir yanında hizmet atağını sürdüren İnegöl Belediyesi, Akhisar, Baykoca ve Huzur Mahallelerine hizmet verecek kapalı semt pazarını hizmete açmak için gün sayıyor. Son aşamaya gelinen Pazar yeri yapımında, çevre düzenleme çalışmaları da başladı.

Belediye Başkanı Alper Taban, bugün beraberindeki Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve AK Partili yöneticilerle birlikte Pazar yeri bölgesinde yapılan çevre düzenlemelerini yerinde inceledi. Pazar yeri civarında asfalt ve otopark yapım işlemleri sürerken, inceleme sonrası açıklama yapan Başkan Taban kısa bir süre içerisinde Pazar yerinin hizmet vermeye başlayacağını duyurdu. Taban, “Akhisar Kapalı Pazar yerimizde yapılan çalışmaları yerinde görmek için bir aradayız. Burada bildiğiniz gibi hem Akhisar Mahallemizin hem Baykoca Mahallemizin hem de Huzur Mahallemizin ortak Pazar problemini çözebilmek için bir kapalı semt pazarı hayata geçirmek için adım atmıştık. Sona doğru yaklaştık. Tabi beraberinde bunun etrafının iyileştirilmesi ve otopark alanlarının düzenlenmesiyle ilgili de süreç şuanda işliyor. Bir yandan da binanın yapım işi son aşamaya gelmiş durumda. İnşallah çok kısa bir zaman içerisinde Pazar yerimiz hazır olacak. Bugün çevre düzenlemesi anlamında yapılan çalışmaları görmek için buradayız. Burada arkadaşlarımız Pazar yeri çevresinde 350 metre uzunluğunda yollarımızı yapıyorlar. Çalışmada 650 ton sıcak asfalt uygulaması gerçekleştirilecek. Pazar yeri etrafında yapılan bu asfalt ve otopark düzenlemelerinin maliyeti 150 bin TL. Pazar yerimiz de inşallah beraberinde tamamlanarak hepsi bir bütün olarak hayata geçirilecek. Yapılan çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum. Çalışmaları tamamladıktan sonra pazarcı esnafımızı buraya yerleştirerek bölgedeki vatandaşlarımızın en güzel hizmeti almasını sağlayacağız” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
1

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları sayısını 100’e çıkartacağız”

2

50 bin emekliye bayram destek çekleri ulaştırıldı

3

Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı Kurulmaya Başladı

4

Zabıta Ekipleri 2 Zincir Marketi Mühürledi

5

Bursa’da oy kullanmaya engel yok

6

Mustafakemalpaşa'da Ramazan coşkusu

7

Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı Kurulmaya Başladı