,
Güncel 13.11.2018 13:00:45 0

5 KİŞİ DAHA BAŞVURDU

5 KİŞİ DAHA BAŞVURDU

AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatında aday adaylığı başvurularında yoğunluk yaşanıyor.

İmam Hatip Camiasının sevilen isimlerinden Hasan Aydın, AK Parti 3. ve 4. dönem İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli, AK Parti İnegöl Belediye Meclis Üyesi Asuman Akçay Sakallı, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Sedat Öpçiner ve AK Parti İnegöl Belediyesi Meclis üyesi Nedim Bayram İnegöl Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. 

 /resimler/2018-11/13/1302143480668.jpg

Dosyasını takdim ettikten sonra açıklamalarda bulunan Hasan Aydın;

“Halka Hizmet Hakk´a Hizmettir´ ilkesini düstur edinerek bugüne kadar İnegöl´ümüz başta olmak üzere İstanbul ve Ankara´da sürdürdüğüm özel, kamu ve sivil toplum kuruluşlarındaki bilgi ve tecrübelerimi İnegöllü hemşerilerimin hizmetine sunmak amacıyla yakın çevremin ve hemşerilerimizin teşvik ve ricalarıyla 2019 yerel seçimlerinde AK Parti İnegöl Belediye Başkan Aday Adayı olmaya karar verdik. Amacım, siz değerli hemşerilerime hizmet edebilmek, çizgi dışı bir hizmet anlayışıyla kapımızı ve gönlümüzü sürekli halka açık tutmak, nihayet samimi dualarınızı almaktır. Son 16 yılda meydana gelen olumlu gelişmelerle ülkemizin merkez bir güce dönüştüğünü görmekteyiz. İletişim ve ulaşımın hızıyla birlikte dünyanın küçük bir köye dönüştüğü günümüzde yönetimlerdeki etkinlik ve verimlilik ülkelerin sosyo-ekonomik kalkınmalarına doğrudan etki etmektedir. İnegöl´ümüzün taşıdığı tabii, fiziki ve insani değerlerle ülkemizin müstesna kentlerinden biri olarak Türkiye´nin katma değerine büyük katkılar sunmaktadır. Bunun bilincinde olarak çalışma anlayışımız tamamen insan odaklı projelerle ilçemizi Türkiye´nin dört bir yanıyla ve dünyayla daha bütünleşmiş hale getirebilmek için akılcı planlamalarla hareket edilmesi gerekmektedir. Yürüteceğimiz yenilikçi projelerle, inşallah İnegöl´ümüz Türkiye´nin ve dünyanın yıldız ilçelerinden biri olacaktır. İnegöl´ün bu potansiyeli vardır. Halkımıza hizmet, önceliğimiz olacaktır. Hakk´tan bir nebze sarsmadan seçkinlerin değil halkımızın temsilcisi olduğumuzu hatırdan uzak tutmayacağız. Servet değil hizmet peşinde koşan, ilkeli, şeffaf yönetim anlayışıyla gece-gündüz sizlerin hizmetinizde olacağız. Toplumun her kesimine kapımız sonuna kadar açık olacak, kimsesizlerin kimsesi olarak gönlümüzde herkese yer açacağız. Nereden geldiğimizi ve nereye gideceğimizi unutmadan hizmet peşinde koşacağız. Süreç içerisinde projelerimizi siz değerli hemşerilerimizle farklı mecralarda paylaşacağım. Benim için en değerli sermaye banaolan güveniniz ve desteğiniz olacaktır. İnegöl ile ilgili her türlü görüş, düşünce, eleştiri ve önerilerinize sonuna kadar açığım. Fikir ve projesi olan bütün kardeşlerimi hizmet sürecine katkı sağlamaya davet ediyorum. Her bir düşünce ve katkıya açık olduğumu açıklıkla beyan ediyorum. Şahsen bana ulaşamazsanız dahi 0532 454 82 05 nolu cep telefonum ve aydin_hasan1@hotmail.com e-posta adresim 24 saat beyaz masa gibi teklif ve önerilerinize açık olacaktır. Adaylığımın İnegöl´ümüze ve değerli hemşerilerimiz için hayırlara vesile olmasını diler, hepinizi hürmet ve muhabbetlerimle selamlarım” dedi.

/resimler/2018-11/13/1302495200124.jpg

AK Parti İlçe eski Başkanı Bülent Temelli, 30 Mart yerel seçimleri için İnegöl Belediye Başkanı aday adaylığı için başvuruda bulundu. Temelli, milletvekilliği seçimlerinin ardından Belediye Başkanlığı seçimleri için de aday oldu.

/resimler/2018-11/13/1303201294521.jpg

Aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdikten sonra açıklamalarda bulunan Asuman Akçay Sakallı;

“Kurulduğu ilk günden itibaren Partimizin Gençlik Kolları ile başladığım siyasi hayatıma aynı aşk, aynı sadakat, aynı samimiyet ile çıktığım bu yolda tekrar çok onurlu bir göreve talip olmanın heyecanını yaşamaktayım. İnegöl gibi ulu Bursa´nın ulu bir şehrine Şehr-i Emini olmaya talip olmak benim için çok çok büyük bir şereftir.AK Parti nasıl yereldeki başarısıyla iktidarı yakaladıysa Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul´da gösterdiği Belediyecilik ile nasıl iktidara geldiysek yine AK Parti Belediyeciliğini en üst seviyeye taşıyacağız. Hizmet ve hizmet aşkı ile yola çıkmış adı gibi kendide ak olan ve her daim ak olarak kalacak partimizin akkadroları hep daha ileriyi hep daha iyiyi hedefleyen genç nesilleri olarak, bizi bu yoldan döndürecek hiçbir engeli tanımıyor ve tam yol ileri şiarıyla yolumuza devam ediyoruz. Her zaman olduğu gibi yerel seçimlerde kapı kapı dolaşıp çalışmaya hazırız ve inşallah 31 Mart 2019´da da AK Parti bayrağını tekrar dalgalandıracağız.Böyle bir şuur içerisinde aday adaylığı dosyamı İlçe Başkanlığımıza teslim ediyor, İnegöl´ümüz, Bursa´mız ve teşkilatımız için en hayırlısının olmasını canı gönülden temenni ediyorum” dedi.

/resimler/2018-11/13/1303499107613.jpg

İnegöl siyasi hayatının tanıdığı isimlerden biri olan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Sedat Öpçiner;

AK Parti´den İnegöl Belediye Başkan Aday Adayı olmak üzere hazırladığı dosyasını dün parti yöneticilerine teslim etti.

 /resimler/2018-11/13/1304164264309.jpg

Dosyasını teslim ettikten sonra açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Aday Adayı Nedim Bayram;

“Değerli dava arkadaşlarım, kıymetli basın mensupları, bu tarihi anda bana eşlik eden tüm dostlarım, sizlere selam ve muhabbetlerimi sunarken, öncelikle vefatının 9.yılında rahmetli Başkanımız Hikmet Şahin´i rahmetle anıyorum. İnegöl ve Bursa siyaseti O´na çok şey borçlu... Rahmetli başkan İnegöl´de ve Bursa´da eserleri ve yetiştirdiği öğrencileri ile manen yaşamaya devam ediyor. Bizlere de O´nun vesilesi ile siyasete girmek nasip oldu. Allah kendisine rahmetiyle muamele eylesin. O´nun ve burada bulunan hazirunun şahsında, teşkilatımızın bütün büyüklerini, fedakâr mensuplarını emeği geçen herkesi, sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Hepiniz hoşgeldiniz, şeref verdiniz. ‘Herşey İnegöl için‘ sloganıyla çıktığımız yolda, İnegöl Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yapmak için buradayız. Bizden önce birbirinden değerli arkadaşlarımızın müracaatları oldu. Allah´tan herkese hayırlı olanı nasip etmesini temenni ediyorum. Bu hayırda bir yarıştır. Bu hayırlı yarıştaki birliğimiz, beraberliğimiz, çalışmalarımız kentimize, ülkemize hayırlı olsun. Demokrasimiz gereği birilerinin bu hizmetlere talip olması gerekiyor. Kullar diler, talep eder, karar ve takdir Allah´ındır. Bu hizmetler her şeyden önce nasip işidir. Biz müracaatımızı yaptık.”


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.8 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
1

Korkmaz ailesinin acı günü

2

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

3

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

4

Yangın Kontrol Altına Alındı

5

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

6

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu

7

İnegöl Alanyurt yolunda kaza 1 yaralı