,
Güncel 16.11.2020 16:04:00 0
31 ARAÇLIK MODERN OTOPARK

31 ARAÇLIK MODERN OTOPARK

Ayrıntılar>>>

İnegöl Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi Yeşilçayır Caddesi üzerinde bulunan 1340 m2’lik alanda 31 araçlık otopark ve çevre düzenlemesi çalışmasını tamamladı. Yapılan düzenlemeyle bölge modern bir görünüme kavuştu.

Hızlı araç artışı nedeniyle parklanma sorununun sıkça yaşandığı şehrimizde otopark alanı oluşturma noktasında ciddi çaba harcayan İnegöl Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesinde 1340 m22lik bir alanı düzenleyerek modern bir otoparka dönüştürerek ilçe halkının hizmetine sundu.

Yeşilçayır Caddesi üzerinde bulunan alanda yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından, Belediye Başkanı Alper Taban bugün beraberindeki heyetle birlikte tamamlanan otopark alanında incelemelerde bulundu. İnceleme sırasında proje hakkında bilgiler de veren Başkan Taban, “Araçlar için güvenli otopark alanları oluşturmak öncelikli işlerimizden biri olması gerekiyor. Şehirlerdeki nüfus artıyor, araç sayısı artıyor beraberinde araçlarımızı park edebileceğimiz güvenli alanlara da ihtiyacımız var. Bundan dolayı da şehrin planlarında otopark olarak görünen alanları hızlıca otoparka dönüştürüyoruz. Bunun yanı sıra sıkışmış olan mahallelerimizde kamulaştırma çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün de yine Yeşil Çayır Caddesi üzerinde bulunan 31 araçlık otopark alanımızı bitirdik. Buradaki vatandaşlarımızla daha önceki buluşmalarımızda mahalle sakinlerimizin bu konuda ricası vardı. Muhtarımızın da bu konuda öneri ve iletisi vardı. Bizlerde bu talepleri göz önünde bulundurarak burada gerekli çalışmaları ve düzenlemeleri yaparak kullanıma açtık. Sert zemin uygulamaları, ağaçlandırma çalışmaları, aydınlatma çalışmalarını yaparak bu alanı modern bir görünüme kavuşturduk. Temiz bir şekilde kullanılmasını diliyoruz. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanılsın” ifadelerinde bulundu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

2

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

4

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

5

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

6

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

7

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor