,
Spor 31.10.2019 12:11:00 0
2 GALİBİYET 2 BERABERLİK

2 GALİBİYET 2 BERABERLİK

Ayrıntılar>>>

Spor Toto Bölgesel Gelişim Ligi 2.Grup'ta mücadele eden ekiplerimiz oynadıkları 4 maç 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

 

U-19 ekibimiz deplasmanda Yeniceköy sahasında ağırladığı Darıca Gençlerbirliği takımı ile 1-1 berabere kaldı.

Ekibimiz bu sonucun ardından oynadığı 8 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik elde ederek, 20 puanla grup liderliğini sürdürdü.

 

 

U-17 ekibimizde ise deplasmanda karşılaştığı Kastamonuspor ile 2-2 berabere kaldı.

Ekibimiz oynadığı 8 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyet elde ederek, topladığı 15 puanla 4.sıraya yer aldı.

 

 

U-16 Ekibimiz ise Yeniceköy sahasında ağırladığı Kastamonuspor'u 2-1 mağlup etti.

Ekibimiz oynadığı 8 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik 2 mağlubiyet elde ederek, topladığı 14 puanla 3. sırada yer aldı.

 

 

Son maçta ise U-15 ekibimiz Yeniceköy sahasında ağırladığı Kastamonuspor'u 1-0 mağlup etti.

Ekibimiz böylelikle oynadığı 8 maçta 5 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet elde ederek, topladığı 17 puanla 2.sıradaki yerini korudu.

Ekiplerimiz böylelikle oynadıkları 4 müsabakadan 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etmiş oldu.

 

 

Maçların ardından değerlendirme açıklaması yapan altyapı antrenörlerimiz şunları söyledi:

 

U15 Teknik Sorumlumuz Yunus Memiş,"Akademi Liginin 8.Haftasında evimizde Kastamonuspor'u ağırladık. Puan olarak en altta olan rakibimizin mücadelesi ve oyun isteği bize göre daha fazlaydı. Daha çok orta saha mücadelesi olarak geçen oyunda organizasyon anlamında en kısır oyunumuzu oynadık. Bu tür maçlarda erken gol atamamanın sıkıntı takımımız üzerinde gereksiz bir baskı oluşturuyor.Yanlış kararlar verip oyuncularımızdan istediğimiz organizasyonları göremiyoruz. Bu hatalarımıza rağmen ilk yarıda duran top organizasyonunda attığımız gol ile maçı kazanmasını bildik. Oyun anlamında istediğimizi alamasakta puan olarak çıkışımızı sürdürdük. Oyuncularımızı tebrik ediyorum."

 

U16 Teknik Sorumlumuz Caner Taban, "B.G.G.Liginin 8.haftasında evimizde Kastamonuspor'u ağırladık. Maça 3.bölgede baskı yaparak  rakibimizin pas yapmasına izin vermeden,  hareket alanı bırakmadan başlamak istedik. Bunda kısmen başarılı olsakta tam baskı yapamadığımız anlarda orta sahadaki boşlukları değerlendiren rakibimiz ilk dakikalarda kalemizde pozisyonlar üretti. Oyunu dengeleyip üstünlüğü eline alan takımımız topun bizde olmasına rağmen 3.bölgede etkili olamayınca pozisyon bulmakta zorlandık. İlerleyen dakikalarda kapanan rakibimiz karşısında oyunu kanatlara yayarak pozisyon üretmeye çalıştık ve neticesini de kenar ortasından bulduğumuz golle aldık. Maçın devamın da ayni oyun anlayışını sürürdük ve maçtan galip ayrıldık."

 

 

U17 Teknik Sorumlumuz Murat Yakşi, "B.G.G.Liginin 8. Haftasında Kastamonuspor ile deplasmanda karşılaştık. Oyunun başında gol yedik, toparlandık golü bulduk. Fakat bir kontratak ile tekrar yenik duruma düştük. Devreye mağlup girdik. 2.Devre daha istekli     oynadık ve beraberlik golüne ulaştık. Galibiyet için var gücümüzle oynadık. Fakat neticeye ulaşamadık. Oyuncularımı göstermiş oldukları performanstan ötürü tebrik ederim. Başarılar dilerim."

 

U19 Teknik Sorumlumuz Selahattin Esen, " TFF Bölgesel Gelişim U19 Ligi 8.Haftasında Darıca Gençlerbirliği İle Yenice sahasında Karşılaştık. Oyuna istediğimiz tempo ve baskıda başlayamadık. Rakibimizin dirençli ve sertliği ile mücadele gücü yüksek seviyede bir oyun oynandı. Mücadelemizle oyunda kaldık. İstediğimiz pas oyunu ve pozisyonlar üretmede etkisizdik. Rakibimize de pozisyonlar verdik. Buna rağmen golü bulup öne geçtik. Skoru arttıracak pozisyonlara girdik, değerlendiremedik. 2.Golü ararken kaptırdığımız topla kontra ataktan golü yedik. Bundan sonraki bölümde galibiyet için baskı kurduğumuz zamanlarda üretken olamadık. Rakibimize de kontra ataktan pozisyonlar verdik. Sonucunda bu hafta sahadan 1 puanla ayrıldık. Hedefimize ulaşmak için ayni ciddiyet içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Mücadelelerinden dolayı oyuncularımı kutlarım."

 

 

İnegölspor'umuzun Basın Sözcüsü ve Altyapı Sorumlusu Özgür Gürbüz ise" Altyapı ekiplerimiz oynadıkları 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Sahada verilen özverili mücadeleden dolayı sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bizim için skorların önemi yok. Önemli olan saha içerisinde gösterilen özveri ve mücadele. İnşallah önümüzdeki yıllar içinde bu kardeşlerimiz basamakları teker teker çoıkarak A takıma yükselme başarısı gösterecekler. Uzun yıllar boyunca hem İnegölspor'umuza hem de ülke futboluna başarılı bir şekilde hizmet edecekler."


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 24.1 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.8 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
1

İTSO’dan sektörel kalkınma planı

2

Bursa Ankara yolunda zincirleme kaza 1 yaralı

3

İnegöl'de kural ihlali yapanlara anında müdahale

4

Nisan ayı İnegöl AVM’de dolu dolu geçiyor

5

MODEF Fuarı 50. Kez Kapılarını Ziyaretçilere Açıyor

6

Yeniceköy Birlik ve Dayanışma Derneği Kuruldu

7

Nefes borusuna mama kaçan 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti