,
Güncel 10.01.2018 13:12:09 0
10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ

10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih BİLİCAN´ın “10 Ocak Gazeteciler Günü “ Kutlama Mesajı;

 

Çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez temel unsurlarından biri olan basın, toplumun yapılanmasında ve gelişmesinde büyük rol oynamaktadır. Basın; meslek ilkeleri ve kişilik haklarına saygı çerçevesinde tarafsız, doğru ve hızlı biçimde bilgi ve haber vererek, halkın haber alma ve bilgi edinme hakkını sağlamada, özgürlüklerin ilerlemesi ve kamuoyu oluşumunda, kamu hizmetlerinin toplum adına denetiminde büyük bir güce sahiptir.

Basın özgürlüğü demokrasilerde çok seslilik ilkesinin işletilmesi adına çok önemli olgudur. Bu doğrultuda, halkın haber alma hakkını kullanması ve kamuoyu oluşturulmasında etkin rol oynayan basın kuruluşlarının, görevlerini yerine getirirken; her türlü övgüyü hak etmektedirler.

Şehrimizde ve bölgemizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan, ilçemizin sosyal kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayan yerel basınımızın, özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta ilçemizde faaliyet gösteren yerel gazete, televizyon, radyo, internet gazeteleri ve haber ajanslarının temsilcileri olmak üzere tüm değerli basın çalışanlarının Gazeteciler Günü´nü kutlar, kendilerine sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim.Dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.8 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
1

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

2

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

3

Yangın Kontrol Altına Alındı

4

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

5

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu

6

İnegöl Alanyurt yolunda kaza 1 yaralı

7

inegölspor’un rakibi kayserispor oldu