,
Güncel 18.12.2018 12:32:36 0
1 AY TEDAVİ GÖRDÜ

1 AY TEDAVİ GÖRDÜ

Ateşli silahtan çıkan saçmalarla yaralanan ve İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezinde 1 ay tedavi gören köpek, yuvasına geri döndü.

Organize Sanayi Bölgesi Atık Su Arıtma Tesisinde bulunan ve buradaki personelin sahiplenerek bakımını üstlendiği köpek, 1 ay önce kimliği belirsiz kişilerin açtığı ateş sonucu etrafa saçılan saçmalarla yaralandı. Arıtma tesisi personeli, saçmaların isabet ettiği yaralı köpeğin durumunu İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezine bildirdi. Barınak görevlileri, yaralı köpeği bulunduğu yerden alarak tedavisine başladı.

Sırtından saçmalar çıkarılan köpek, yaklaşık 1 aylık tedavisinin ardından sağlığına kavuştu. İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi görevlileri, yaralı köpeği dün yeniden yuvasına geri getirdi. Arıtma tesisinde Nilgün Oruçtut, köpeği görevlilerden teslim aldı.

ARITMA TESİSİ PERSONELİNDEN TEŞEKKÜR
Burada bir açıklama da yapan Nilgün Oruçtut, “Burası İnegöl Organize Sanayi Bölgesi Atık Su Arıtma Tesisleri. Tesisimizde sahipsiz olan ancak bizim tarafımızdan bakılan bir köpeğimiz vardı. Yaklaşık bir ay önce yaralanması söz konusu oldu. Hemen barınağa haber verdik. Sağ olsunlar Pazar günü olmasına rağmen hemen gelip aldılar. 1 aylık bir tedavi gördü. Biz de zaman zaman barınağı arayarak bilgi aldık. Bu akşam da sağlıklı bir şekilde teslim ettiler köpeğimizi. Çok güzel bir ortam oldu. Köpeğimizi sevdik. Bize bu hizmeti sundukları için İnegöl Belediyesine, Belediye Başkanımıza ve barınak görevlilerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Yavuz Turhan hayatını kaybetti

2

Ertuğrulgazi Mahallesinde 37 Sokakta Asfaltlama Yapıldı

3

Merkez bankası faizi sabit bıraktı!

4

İnegöl Rumeliler derneğinden modef'e ziyaret

5

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

6

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

7

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den