,
Spor 15.02.2019 10:09:12 0
ÇOK BÜYÜK HEDEFLERLE GELDİM

ÇOK BÜYÜK HEDEFLERLE GELDİM

Ayrıntılar>>>

Voleybol Efeler Ligi temsilcimiz İnegöl Belediyespor, Gökhan Öner ile yollarını ayırmasının ardından Antrenör Fazıl Demirci ile anlaştı.

İnegöl Belediyespor, Gökhan Öner ile yollarını ayırdıktan sonra yeni antrenörünü buldu. Antrenör Fazıl Demirci ile anlaşma sağlandı. Demirci için kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi. Törene; Belediyespor Başkan Vekili Eşref Yiğit, Voleybol Şubesinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa ile Voleybol Şube Sorumlusu Uğur Şencan katıldı.

EN KISA SÜREDE ÇIKIŞ YAKALAYACAĞIMIZA EMİNİZ
İmza töreni öncesi açıklama yapan Eşref Yiğit, “Bilindiği gibi ligde istediğimiz sonuçları alamadığımız için Gökhan Öner hocamızla karşılıklı görüşerek yollarımızı ayırmıştık. Ekibimiz bir taraftan hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Arkas Spor maçı hazırlıklarını sürdürürken, yönetim kurulu olarak bizde hoca arayışlarımıza başlamıştık. Yaptığımız değerlendirmeler neticesinde Fazıl Demirci hocamızla anlaşmaya karar verdik. Hocamız voleybolculuğunda bir çok başarıya imza attıktan sonra aralıksız 16 yıl boyunca Arkas Spor´da görev aldı. Uzun yıllar yardımcı antrenörlük yaptığı Arkas Spor ile birçok başarıya da imza attı. Biz hocamıza güveniyoruz. En kısa sürede takımımızın çıkış yakalayacağından eminiz. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

ÇOK BÜYÜK HEDEFLERLE GELDİM
Antrenör Fazlı Demirci ise “Çok iyi bir kulübe, tabanı mükemmel olan bir kulübe, voleybolun lokomotifi olabilecek bir kulübe geldim. Şuanda beklenilen yerde olmamasına rağmen oyuncu kalitesi, başkanından oyuncusuna varıncaya kadar herkesin çok kalitede bir topluluğun olduğu bir yere geldim. Burada ilk hedefimiz tabiri caizse kafasını yerden yukarı kaldırmak ve ligde kalmak. Ondan sonrada İnegöl seyircisine mükemmel bir takım seyrettirmek. Çok büyük hedeflerle bu kulübe geldim. Bu kulüpte hem ben doğacağım hem de İnegöl´ün iftihar edeceği bir takım doğacak. Buna vesile olan başta başkan olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından karşılıklı imzalar atıldı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

2

Seçim bitti saadet partisi yine sahada

3

Bursa inegöl'de dev operasyon çok sayıda gözaltı var

4

İnegöl Belediyesi İlçe Tarımın Veteriner Hekimlerini Ağırladı

5

Yavuz Turhan hayatını kaybetti

6

Ertuğrulgazi Mahallesinde 37 Sokakta Asfaltlama Yapıldı

7

Merkez bankası faizi sabit bıraktı!